EKPSS seçim sonuçları 2022 ne süre açıklanacak ÖSYM sonuç ekranı haberi

EKPSS seçim sonuçları 2022 ne süre açıklanacak ÖSYM sonuç ekranı, Gündem Haberleri.

EKPSS seçim sonuçları 2022 ne süre açıklanacak ÖSYM sonuç ekranı haberi
30 Ocak 2022 - 20:17
EKPSS seçim sonuçları 2022 ne süre açıklanacak ÖSYM sonuç ekranı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

EKPSS tercih telaşı yerini netice heyecanına bıraktı. 5-14 Ocak 2022 tarihlerinde alınan seçim işlemleri sonrası adaylar EKPSS sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, EKPSS seçim sonuçları açıklandı mı, ne vakit açıklanacak? İşte, EKPSS seçim sonuçları hakkında bazı bilgiler

EKPSS seçim sonuçları, üzerinden yaklaşık 2 hafta geçmesiyle birlikte merak uyandırdı. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) dahilinde tercih başvuruları, bu sene ocak ayının birincil haftasında başladı ve 14 Ocak'a dek devam etti. Adaylar şu anda ÖSYM'den gelecek "EKPSS tercih sonuçları açıklandı" duyurusunu bekliyor. Peki, EKPSS seçim sonuçları 2022 ne süre açıklanacak? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler

EKPSS tercih sonuçları ne vakit açıklanacak: 
EKPSS seçim netice tarihi hakkında ÖSYM'den bir izah etme demin değil. Ancak bir önceki sene 19 Ocak'a kadar alınan EKPSS tercihlerinin sonuçları 26 Ocak'ta erişime açılmıştı. Sonuçların Şubat ayının birincil günlerinde açıklanması bekleniyor.

Adaylar, atama sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Atama sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir evrak gönderilmeyecektir.

5 Şubat 2022 tarihine kadar yapılacak olan 2022 EKPSS başvuruları ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden gerçekleşecek. "2022 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (2022-EKPSS), 24 Nisan 2022 tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 27 Ocak - 15 Şubat 2022 tarihleri aralarında yapılacaktır.
Haberle ilgili daha fazlası:

EKPSS seçim sonuçları 2022 ne süre açıklanacak ÖSYM sonuç ekranı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum