Ekrem İmamoğlu'ndan dışarı çıkmayın uyarısı haberi

Ekrem İmamoğlu'ndan dışarı çıkmayın uyarısı, Gündem Haberleri.

Ekrem İmamoğlu'ndan dışarı çıkmayın uyarısı haberi
22 Ocak 2022 - 19:23
Ekrem İmamoğlu'ndan dışarı çıkmayın uyarısı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kar yağışı sebebiyle İstanbullular'a çağrı yaparak araçla dışarı çıkılmaması uyarısında bulundu.

İstanbul'da yağışlı havanın birkaç gün daha etkisini sürdüreceğini gösteren İBB Başkanı İmamoğlu, “Birkaç gün daha sürecek yağışlı havada vatandaşlarımızı bireysel araçlarıyla dışarı çıkmamaya ve titiz olmaya misafir etme ediyorum” uyarısında bulundu.

Soğuk ve yağışlı havanın etkisini gösterdiği İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan bir uyarı geldi.
Twitter hesabından izah etme yapan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Kar yağışı nedeniyle İBB, ilçe belediyelerimiz ve bütün halk kurumlarımız ortak çalışma halinde teyakkuzda, şu esas dek herhangi bir terslik yaşanmadı. Birkaç gün daha sürecek yağışlı havada vatandaşlarımızı bireysel araçlarıyla dışarı çıkmamaya ve tedbirli olmaya eğlence ediyorum.

Ekrem İmamoğlu'ndan dışarı çıkmayın uyarısı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum