'Emanet' dizisinin yıldızları arasında soğuk savaş!

Akşam Gazetesi'nin haberine göre başrolü olduğu "Itimat" dizisini üretim şirketi ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeni ile aniden bırakan Sıla Türkoğlu, tepkilerin odağına yerleşmişti. Ödül töreninde çift olarak ödül bölge Halil İbrahim Ceyhan ise yaptığı şu yorumlama i.

'Emanet' dizisinin yıldızları arasında soğuk savaş!
27 Mayıs 2022 - 18:19

Akşam Gazetesi'nin haberine göre başrolü olduğu "Itimat" dizisini üretim şirketi ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeni ile aniden bırakan Sıla Türkoğlu, tepkilerin odağına yerleşmişti.

Ödül töreninde çift olarak ödül bölge Halil İbrahim Ceyhan ise yaptığı şu yorumlama ile eski partneri Sıla Türkoğlu'nu hedef almıştı:

"İkimize birlikte bahşedilen bir ödüldü. Yılın en iyi dizi çifti ödülü. Bu ödülün kariyerimde aldığım tek buruk ödül olmasını temenni ediyorum. Çünkü bizim işimiz izleyicinin sevgi ve saygısı ile içten orantılı bir yükseliş gerektiriyor. Partnerimin üretim şirketi ile bölünme kararı aldığından ötürü, izleyici tarafından bahşedilen ödüle tepki göstermesi ve gelmemesi bana olduğu dek izleyici için de bir burukluk yaşattı. Profesyonel olarak bir takım ayrımların iyi yapılması gerekiyor, bunun ne dek önemli bir koşul olduğunu da tekrardan algılama ettiğim bir şart yaşadım. Kendi adıma onur ve sevinç duydum, fakat buruk bir sevinç yaşadım."

SILA TÜRKOĞLU İLE HALİL İBRAHİM CEYHAN DÜŞMAN MI OLUYOR?

Bu koşul tepkilere neden oldu. Halil İbrahim Ceyhan'ın açıklaması, sosyal medyada acaba ikisi aralarında bir küslük veya düşmanlık mı başladı şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.

Sıla Türkoğlu'nun hayranları ise açıklamaları nedeniyle Halil İbrahim Ceyhan'a tepki göstermeye başladılar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum