Emine Erdoğan: Durumumuz iyi seyrediyor haberi

Emine Erdoğan: Durumumuz iyi seyrediyor, Gündem Haberleri.

Emine Erdoğan: Durumumuz iyi seyrediyor haberi
08 Şubat 2022 - 06:35
Emine Erdoğan: Durumumuz iyi seyrediyor, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kendisinin ve eşinin karantina sürecinde durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ukrayna ziyaretinin gerisinde koronavirüse yakalanmıştı.

Karantinada 3'üncü günlerini geçiren çiftin sağlık durumları hakkında Emine Erdoğan bir paylaşım yaptı.

"Durumumuz iyi seyrediyor"
Kendisinin ve eşinin korona karantina sürecine ilişkin değerlendirmede yer alan Erdoğan, "Fazla şükür ama Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor." dedi.

Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kovid-19 deneme sonucumuzun pozitif çıkmasının ardındaki Tayyip Beyle evde istirahatimizi sürdürüyor, çalışmalarımıza uzaktan devam ediyoruz. Varlığınızı anlamak bize güç veriyor." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, bu süreçte "geçmiş olsun" dileklerini ileten devlet başkanları ve eşlerine, tanıdık olmayan misyon şeflerine, siyasetçilere, sanatçılara, basın mensuplarına keza ülkede hem de dünyanın çeşitli yerlerinde dualarını esirgemeyen bütün dostlarına canıgönülden teşekkür etti.

Emine Erdoğan: Durumumuz iyi seyrediyor, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum