Emniyet'e 10 adet son teknoloji KIRAÇ teslim edildi İsmail Demir duyurdu haberi

Emniyet'e 10 adet son teknoloji KIRAÇ teslim edildi İsmail Demir duyurdu, Gündem Haberleri.

Emniyet'e 10 adet son teknoloji KIRAÇ teslim edildi İsmail Demir duyurdu haberi
07 Şubat 2022 - 17:09
Emniyet'e 10 adet son teknoloji KIRAÇ teslim edildi İsmail Demir duyurdu, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı İsmail Demir, Güvenlik Genel Müdürlüğüne (EGM) 10 adet KIRAÇ Yeni Tür Kriminal İnceleme Aracı'nı daha teslim ettiklerini bildirdi.

Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kriminal inceleme arabulucu teslimatına ilişkin veri verdi.

İsmail Demir, "EGM'nin olay yeri incelemelerini daha etkin yapabilmesi için ürettiğimiz KIRAÇ Yeni Cins Kriminal İnceleme Aracı'nın teslimatlarını sürdürüyoruz. Son olarak 10 adet KIRAÇ'ı EGM'ye teslim ettik. Uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Demir'in paylaşımında yer verdiği videoda da Katmerciler tarafından benzersiz olarak üretilen aracın özelliklerine ilişkin veri aktarıldı.

Buna kadar, geniş bölge ışıklandırma kitine sahip KIRAÇ, daha önce üretilen durum yeri tahlil araçlarından daha üstün özelliklerde donanıma sahip bulunuyor. KIRAÇ'ın zırhlı ve zırhsız versiyonları yapıldı. Farklı Alanlara Yönlendirilmiş tahsis hızlarında yüzde 30 eğime tırmanma özelliği yer alan araç, otomatik parmak izi sistemiyle dikkati çekiyor. Tam bağımsız süspansiyon sistemi ve otomatik şanzımanıyla her türlü hava ve yol koşulunda üstün hareket kabiliyeti sergileyebilen KIRAÇ, 360 derece kamera sistemiyle de bulunduğu bölgeye dominant oluyor. Vasıta, kriminal incelemelerde kolaylık karşılayan fazla sayıda teknolojik donanımı barındırıyor.

Emniyet'e 10 adet son teknoloji KIRAÇ teslim edildi İsmail Demir duyurdu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum