Emre Belözoğlu: "Net bir mağlubiyet aldık"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belezoğlu, “Bugünkü kötü oyunumuzun karşılığı olarak net bir mağlubiyet aldık” dedi.

Emre Belözoğlu: "Net bir mağlubiyet aldık"
04 Mart 2023 - 00:11
Emre Belözoğlu: “Net bir mağlubiyet aldık”, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belezoğlu, “Bugünkü kötü oyunumuzun karşılığı olarak net bir mağlubiyet aldık” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 24’üncü haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Corendon Alanyaspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mağlubiyetteki sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyledi. İstanbul dışındaki deplasman maçlarına benzer bir deplasman müsabakası oynadıklarını aktaran Belözoğlu, “Tekrar aynı senaryoyu yaşadığımız bir müsabaka oldu. Kötü oyunun sorumluluğu bende. Bugünkü kötü oyunumuzun karşılığı olarak net bir mağlubiyet aldık. Yolumuza devam etmek zorundayız. Önümüzde bir Avrupa maçı var” dedi.

Detaylı bir şekilde, Emre Belözoğlu: “Net bir mağlubiyet aldık” başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum