Eskişehir'de meşhur şairlere büyük saygısızlık! Küfürler, sloganlar, mesajlar... haberi

Eskişehir'de meşhur şairlere büyük saygısızlık! Küfürler, sloganlar, mesajlar..., Gündem Haberleri.

Eskişehir'de meşhur şairlere büyük saygısızlık! Küfürler, sloganlar, mesajlar... haberi
31 Ocak 2022 - 12:21
Eskişehir'de meşhur şairlere büyük saygısızlık! Küfürler, sloganlar, mesajlar..., Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

ESKİŞEHİR'in Odunpazarı ilçesinde bulunun Kanlıkavak Parkı'nda meşhur şairlerin resimlerinin ve şiirlerinin bulunduğu eserin üzerinde, çeşitli isimler, sloganlar, mesajlar ve ağıza alınmayacak küfürlerin yazılı olması, görenler göre tepkiyle karşılandı.

Kırmızıtoprak mahallesinde bulunan ve Eskişehirliler için epeyce popüler olan Kanlıkavak Parkı ’ndaki Odunpazarı Belediyesi'ne ait bir eser, son günlerde kötü haliyle görenlerin dikkatini çekiyor. Çoğu ünlü şairin resimlerinin ve şiirlerinin bulunduğu eserin üzerinde, dağıtılmış isimler, sloganlar, mesajlar ve küfürlerin yazılmış olması, görebilen vatandaşlar kadar saygısızlık olarak adlandırılıyor. öte taraftan ihmal edilmiş haldeki eser, güzelliğiyle ünlü Kanlıkavak Parkı ’nda fena bir görüntüye sebebiyet veriyor.

Eskişehir'de meşhur şairlere büyük saygısızlık! Küfürler, sloganlar, mesajlar..., başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum