Evliliğin eşiğinden dönen Beste Açar yeni aşka yelken açtı

MedyaRadar'ın özel haberine göre bir vakit önce Oksal Erev ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Beste Açar, yeni aşkı Evren Bölek ’te buldu.

Evliliğin eşiğinden dönen Beste Açar yeni aşka yelken açtı
03 Mayıs 2022 - 00:09

MedyaRadar'ın özel haberine göre bir vakit önce Oksal Erev ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Beste Açar, yeni aşkı Evren Bölek ’te buldu. İlişkilerini gizli bir biçimde sürdüren çiftle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA BOŞANDI

İkilinin ilişkisini öğrenen Evren Bölek ’in eşi Ece Taşkın, geçtiğimiz hafta boşanma davası açtı. Beste Açar ’la ilişkiye başladıklarında az önce evli olan Evren Bölek, eşi kadar açılan davanın arkasında Salı günü resmi olarak boşandı.

KARARIN ARDINDAN ANTALYA ’DA OTELE GİTTİLER

Boşanma kararının gerisinde Kâinat Bölek, sıcacık olarak ilişki sürdürdüğü Beste Açar ’la Antalya ’da bir otele gitti. Antalya ’daki otelden “Only You - Yalnızca Sen” adlı parça ile ayrı olarak paylaşım yapan sevgililerden henüz bir tanımlama gelmedi.

KAYAHAN ’IN EVİNDEN PAYLAŞIM YAPMIŞLARDI

Beste Açar ve Cihan Bölek daha önce de sosyal medya sayfalarında rahmetli Kayahan ’ın evinde ayrı ayrı fotoğraflar paylaşmışlardı.

Ama Kayahan ’ın eşi İpek Açar ’ın bilgisi olması üstüne ise ikili anında evi terk etmişti.

Cihan Bölek ’in henüz evli olduğu dönemlerde ayrı olarak paylaşım yapan çift, boşanma sonrası tekrar birbirlerini etiketlemeden paylaşımlarına devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum