Fatih'te engelli gaspçı ve arkadaşları yakalandı

Fatih İstanbul'da engelli bir tecavüzcü ve iki arkadaşı sokak ortasında bir kişiye şantaj yaptıktan sonra onu dövdü. Tüccarların tartışmayı ayırmasının ardından güven ekipleri 3 gasp zanlısını gözaltına alarak gözaltına aldı.

Fatih'te engelli gaspçı ve arkadaşları yakalandı
05 Ağustos 2022 - 23:00
Fatih’te engelli gaspçı ve arkadaşları yakalandı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Fatih İstanbul'da engelli bir tecavüzcü ve iki arkadaşı sokak ortasında bir kişiye şantaj yaptıktan sonra onu dövdü. Tüccarların tartışmayı ayırmasının ardından güven ekipleri 3 gasp zanlısını gözaltına alarak gözaltına aldı.
Kaza, o gün saat 23.00 sıralarında Aksaray İskenderpaşa ilçesinde meydana geldi. Biri engelli 3 yabancı zanlının sokak ortasında başka bir yabancı uyrukludan cep telefonu ve bir miktar para çaldığı iddia edildi. Şantajcı zanlıya karşı çıkınca aralarında tartışma çıktı. Sokaklardaki esnaf tekme ve yumruklarla birbirine saldıran tarafları güçlükle ayırdı. Tartışmanın anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olayın ardından Trust Teams üyesi Aksaray ekipleri harekete geçti. Olayın meydana geldiği adreste gasp zanlısı 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri biten zanlılar adli makamlara sevk edildi.

"Dükkânın önünde her şey yıkıldı"
Tüccar Dhar Yanık, "Dün gece meydana gelen kaza, kendi aralarında soygun yapmalarıdır. Bu yüzden birbirlerine girdiler. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi dükkanın önündeki her şey yıkıldı. Kavgadan sonra geldiler. arka arkaya toplandı esnaf kavgayı patlattı sonuçta bizim dükkanın önünde bişey oldu insanlar gelip gidiyor biz ayrılmak zorunda kaldık ' telefonlar. Bu yüzden kavga ettiler" dedi.

Detaylı bir şekilde, Fatih’te engelli gaspçı ve arkadaşları yakalandı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum