Fevzi Siverek'ten Bülent Ersoy'a zehir zemberek yanıt

Bülent Ersoy, Fevzi Siverek'in 1.5 milyon liraya mülk olacak asansörlü mezar açıklaması sonrası yakın dostuna sert çıktı. Instagram hesabından “Ölmedim arkadaşlar!!!” yazan bir fotoğraf paylaşan Bülent Ersoy, “Yeni medya ve sosyal ağ! Birileri konuşsun, birileri haber yaps

Fevzi Siverek'ten Bülent Ersoy'a zehir zemberek yanıt
23 Haziran 2022 - 21:14

Bülent Ersoy, Fevzi Siverek'in 1.5 milyon liraya mülk olacak asansörlü mezar açıklaması sonrası yakın dostuna sert çıktı.

Instagram hesabından “Ölmedim arkadaşlar!!!” yazan bir fotoğraf paylaşan Bülent Ersoy, “Yeni medya ve sosyal ağ! Birileri konuşsun, birileri haber yapsın, sonra ‘kopyala yapıştır ’ dijital medya, yazıyı çoğaltsın… Sevgili babacığımın cenazesi esnasında söylemiş olduğum sözlerin videosu önce Instagram ’da viral oldu, sonra bir röportajımda bu konu soruldu, en sonra da bugün ‘1.5 milyon TL bütçe ayırdı, Bülent Ersoy ’un mezarı derin olacak, asansörle inilecek ’ başlıklarına kadar geldi…” ifadesini kullandı.

Ersoy, şöyle devam etti:

“Ankara ’daki röportajda sormuş olduğunuz gibi, tekrar bana sormanız gerekirken, hakkımda her yorumlama yapan, yapabilen kişi ya da şahısların bu ‘abuk sabuk ’ sözleri medyada bu kadar büyük yer bulacak mı? Yaşayan bir insana ‘Mezarı için 1.5 milyon TL bütçe ayırdı ’ başlıkları ‘basın özgürlüğü ’ kapsamında mı? Bu başlıklar, haberler; mantığa ve haber etiğine uygun mu? giderken, üstelik yetkili menajerim de Haluk Şentürk ’tür. Her şeyi tolere etmek, artist duruşuna kadar yararlanmak, ‘Hadi ablalarıyım kırılmayayım, kırmayayım ’ aramak, yaşadığımız bu devirde işe yaramıyormuş aramak…”

FEVZİ SİVEREK'TEN SERT YANIT (VİDEO)

Bu sabahtan Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Magazin" programına konuşan Fevzi Siverek'te Ersoy'a yönelik epeyce sert ifadeler kullandı:

"Bülent Ersoy orada mezar başında. Babasına Fatiha okuyacağına kendisi Kızıldereli Boğa gibi oturmuş. Soruyu ben mi soruyorum o mu soruyor? Bir sene daha sonra da birisi çıkıyor bunu yayınlıyor. Ben kendi kendime ona kabir yapayım falan demedim. Benim için menajeri yazıyorlar. Bülent Ersoy kimdir ben onun menajeri olayım? Menajerlik bir marifet ister. Bende öyle bir meziyet yok. Bugün gelse oysa çıkarır para veririm. Git klip çek, git şarkı al derim. Bülent Ersoy'dan benim ne çıkarım var? Olmuşsa 27 sene benim ona faydam olmuş. Bu saatten mezarına gider miyim gitmez miyim bunu vakit gösterir. Kılavuzu karga olanın burnu gübreden kurtulmaz. Bülent Ersoy'un kılavuzları kötü. Birincisi o Antalya'daki parayla sorulara cevap veren, ATM'lere koşturan bayan... İkincisi Bülent Ersoy'un yan ara nesil olan arkadaş... Bülent Ersoy beni yalanlayacak cürrete sahip mi?"

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum