Fırat Tanış ne dedi niçin TT oldu İmamoğlu'na tiyatro çıkışı olayı nedir? haberi

Fırat Tanış ne dedi niçin TT oldu İmamoğlu'na tiyatro çıkışı olayı nedir?, Gündem Haberleri.

Fırat Tanış ne dedi niçin TT oldu İmamoğlu'na tiyatro çıkışı olayı nedir? haberi
28 Ocak 2022 - 11:46
Fırat Tanış ne dedi niçin TT oldu İmamoğlu'na tiyatro çıkışı olayı nedir?, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Çoğu başarılı yapımda rol alan, son olarak Kulüp dizisindeki performansı ile alkış toplayan Fırat Tanış son günlerde attığı tweetlerle gündemde. Ekrem İmamoğlu ile tiyatro polemiğine giren Fırat Tanılş ne dedi, tiyatro olayı nedir çoğu vatandaş tarafından araştırıldı. Peki kimdir Fırat Tanış, aslen nereli, kiminle evli?

Son olarak Kulüp dizisindeki performansı ile alkış toplayan, birçok başarılı yapımda rol bölge başarılı oyuncu Fırat Tanış, son günlerde açıklamaları ve atttığı tweetle gündemde. Ekrem İmamoğlu ile tiyatro polemiği yaşamış Fırat Tanış ne dedi? 

Fırat Tanış Twitter'da TT olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu'nun kullandığı 'tiyatro yapmayın' ifadeleri üstüne yazan Tanış bu kez de Cumhuriyet gazetesinin spor yazarı Alim Gökberk'in Tanış'a göndermede bulunduğu yazısına 'Altlı bültenine çevirdiniz canım gazeteyi' diyerek tepki gösterdi. Tanış'ın son tweetlerinin gerisinde birçok kullanıcı eleştiride bulundu. İşte Fırat Tanış'ın bu ay çok konuşulan bütün tweetleri...

Olay daha sonra uzamadan tatlıya bağlandı

Fırat Tanış kimdir: 

5 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul'da doğan Fırat Tanış, Gürcishan Ahıska kökenlidir. Tam ismi Nuri Fırat Tanış'tır. Lise yıllarında oyunculuğa merak salmıştır. O dönemlerde düzenlenen Liseler arası Tiyatro Yarışmasında oyunculuk ödülleri kazanmıştır. bununla beraber köşe yazarı ve müzisyendir.

Fırat Tanış Kübra Tanış ile evli, çiftin Zeyno adında bir kızı var

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Tanış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Tiyatroları'nda 2001 yılına kadar oyunculuk yaptı. bununla birlikte çoğu akademide oyunculuk dersi verdi. İlk kere kamera karşısına Kanal 6'da yayınlanan "Radyo Madyo" dizisi ile geçti.

Profesyonel olarak ilk dizi projesi 2002 yılında TRT'de yayınlanan Yeditepe İstanbul'dur. 2009'da ise Kanal D'de ekrana gelen 'Geniş Aile' dizisindeki 'Koyu Bilal' rolüyle çıkış yakalamıştır. 2002'de "Giz Çocukları" isimli Sinema filminde beyaz perdeye birincil adımını atmıştır. Oyuncu, bu filmdeki rolüyle birçok ödül kazanmıştır.

Ünlü oyuncu, 2013 yapımı "Karınca Kapanı" isimli sinema filminin yönetmenliğinin yanı sıra başrol ve senaryosunu da üstlenmiştir. İlk evliliğini şarkıcı Gülay Sezer ile yapmıştır. 2014 yılında ise Kübra Tanış ile ikinci evliliğini yapmıştır. Bu evlilikten bir kızı vardır. 2017 yılında İstanbullu Gelin dizisinde Adem karakterine hayat verdi.

Fırat Tanış ne dedi niçin TT oldu İmamoğlu'na tiyatro çıkışı olayı nedir?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum