Gamze'nin ölümünde tutuklanan anne: Kızımın çikolataya alerjisi vardı haberi

Gamze'nin ölümünde tutuklanan anne: Kızımın çikolataya alerjisi vardı, Gündem Haberleri.

Gamze'nin ölümünde tutuklanan anne: Kızımın çikolataya alerjisi vardı haberi
27 Ocak 2022 - 19:41
Gamze'nin ölümünde tutuklanan anne: Kızımın çikolataya alerjisi vardı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü yer alan, boyun kemiğinin kırıldığı saptanan Gamze Sakallıoğlu'nun (17) tutuklanan annesi Turcen Sakallıoğlu (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (53) ifadeleri ortaya çıktı. Turcen Sakallıoğlu ifadesinde kızlarının çikolataya alerjisi olduğunu, bir gece önce de çikolata yediğini söyledi.

Mazı Mahallesi'nde oturan Turcen Sakallıoğlu, 24 Ocak günü saat 07.30 sıralarında jandarmayı arayıp, kaldırmak için odasına girdiği kızı Gamze ’yi yatağında uyuşuk bulduğunu söyleyerek yardım istedi. İhbar üstüne adrese sevk edilen sağlık ekibi, Gamze'nin yaşamını yitirdiğini belirlendi. Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı açıklama edilen Gamze Sakallıoğlu'nun boynunda izler saptandı.

Muğla Adli Tıp Kurumu ’nda yapılan ön otopside Gamze Sakallıoğlu ’nun boyun kemiğinin kırıldığı belirlendi. Bunun üzerine anne Turcen ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin gerisinde sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklandı. Gamze Sakallıoğlu ise dün Çamlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'Kızımın çikolataya alerjisi vardı'

Sakallıoğlu çiftinin ifadeleri ortaya çıktı. Anne Turcen Sakallıoğlu ifadesinde, "Akşam eve konuk geldi. Lahmacun ve çikolata yedik. sonra misafirler gitti. Kızım normalde kendi odasında yatardı ama abisinin odasında uyudu. Sabahtan kalktım, kızıma seslendim. Yanıt vermeyince yanında gittim. Yüzüstü yatakta hareketsiz yatıyordu. Anında jandarmayı aradım. Normalde kızımın çikolataya alerjisi var. Kızımı gelinim ya da onun annesi öldürdü" dedi.

Mehmet Halil Sakallıoğlu ise, "Akşam misafirler geldi, lahmacun ve çikolata yedik. Gelen misafirin arabası arıza yaptı, onlara yardımcı oldum. sonra uyudum. Sabahtan eşimin bağırış sesleriyle uyandım, kızım atıl yatıyordu" ifadelerini kullandı.

giderken mahalleli, Turcen Sakallıoğlu'nun psikolojik sorunları olduğunu ileri sürdü.

Gamze'nin ölümünde tutuklanan anne: Kızımın çikolataya alerjisi vardı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ahmet
    Kars'ın en iyi çiçekçisi diyebilirim demiyorum öyle . Bu işin hakkını sonuna kadar veriyorlar esnaf kavramını tamamiyle yansıtan bir işletme. Tüm Türkiye ve dünya ülkelerine hizmetleri de var kendilerine hayırlı bol kazançlar diliyorum..