'Gecenin Ucunda' dizisi deneyimli oyuncuları buluşturacak

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre önümüzdeki ay sete çıkması beklenen diziyi Uzlaştırma Erçetin yönetecek.

'Gecenin Ucunda' dizisi deneyimli oyuncuları buluşturacak
28 Haziran 2022 - 12:23

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre önümüzdeki ay sete çıkması beklenen diziyi Uzlaştırma Erçetin yönetecek. İki artist kalem Başar Başaran ile Emre Özdür ’ün kaleme aldığı dizinin önümüzdeki ay sete çıkması planlanıyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ’yu yıllar daha sonra buluşturan dizide Neslihan Atagül “Macide”, Kadir Doğulu “Kazım Işık”, Tuba Ünsal “Nermin”, Bertan Aslani “Cihangir”, Şencan Güleryüz ise “Zafer” karakterlerini canlandıracak.

Zuhal Olcay ’ın Macide ’nin annesini oynayacağı konuşuluyordu. Fakat son gelen data ise ünlü oyuncunun Kazım ’ın annesi Berrin Kanbey ’i oynayacağı yönünde… Berrin Kanbey dizide tüm hikâyenin başlangıcı ve fazla doyumsuz bir bayan olarak karşımıza çıkacak.

Dizinin kadrosuna son eklenen isimler ise Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Gonca Yakut, Şeyda Bayram… Bestemsu Özdemir “Gecenin Ucunda”da Işık ailesinin Amerika ’dan yeni gelen, kariyer odaklı ortanca kardeşi Ahmet ’in eski nişanlısını, Gonca Yakut psikoloğu ve Şeyda Bayram da Macide ’nin yakın arkadaşına yaşam verecek. Levent Özdilek ise Berrin ’in kocasını aldatarak evlendiği ikinci eşi Tunç Kanbey ’i oynayacak. Tunç Kanbey, bununla birlikte Kazım ’ın yanına işe başladığı patronu…

Gecenin Ucunda bilhassa Neslihan Atagül ’ün adından dolayı yurtdışına satış garantisi olan bir dizi olarak öne çıkıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum