Gıda fiyatlarına 'FBI' takibi! haberi

Gıda fiyatlarına 'FBI' takibi!, Gündem Haberleri.

Gıda fiyatlarına 'FBI' takibi! haberi
20 Şubat 2022 - 03:56
Gıda fiyatlarına 'FBI' takibi!, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Türkiye Gazetesi'nden Osman Sağırlı'nın haberine tarafından Beyaz Saray gelişen fiyatları “kurumsal açgözlülük” olarak değerlendirirken, “miktar zinciri kesintilerini kanunsuz kâr için kullandıkları” saptama edilen şirketleri cezalandıracağını duyurdu. Hak Bakanlığı yaptığı açıklamada "Tedarik zinciri kesintilerini kuytu anlaşmaya girişmek için kullanacak olanları caydırmak, tespit etmek ve kovuşturmak" için çalışacağını söyledi.

ABD Antitröst Bölümü ise şirketlerin arz zinciri kesintileri kisvesi aşağıda tüketicilerden artı vergi olmak için işbirliği yapmasına müsade verilmeyeceğini bildirdi.

FBI Direktör Yardımcısı Luis Quesada, ABD'deki tedarik zinciri problemlerinin suçlulara "fiyatları anlaşmalı olarak yükselten ve müşterilerden pozitif ücret elde etmek" için danışıklı dövüş kurma fırsatı verdiğini ve istihbarat teşkilatının uygulamaya katılanları çökerteceğine laf verdi.

Gıda fiyatlarına 'FBI' takibi!, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum