Gönüllü öğretmenler depremzedeler için seferber oldu

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem sonrası çocuklar için gönüllü öğretmenler seferber oluyor. Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde çocuklar için oyun alanları kuruldu.

Gönüllü öğretmenler depremzedeler için seferber oldu
19 Şubat 2023 - 08:45
Gönüllü öğretmenler depremzedeler için seferber oldu, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem sonrası çocuklar için gönüllü öğretmenler seferber oluyor. Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde çocuklar için oyun alanları kuruldu.
Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen deprem sonrası deprem travmasını atlatamayan binlerce çocuk için gönüllü öğretmenler seferber oluyor. Çadır kentlerde kurulan oyun alanlarında çocuklara yönelik oyunlar sergileniyor.
Gün boyu çocuklarla ilgilenen gönüllüler aynı zamanda ailelere de psikolojik destek veriyor. Ahmet Cengiz adında bir çocuk günlerdir oyunlar oynadığını söyledi. Cengiz
"Çok eyleniyorum. Depremden sonra öğretmenler bize çok oyun gösterdi. Çok mutluyum’’ dedi.
(SG-RK-Y)
Detaylı bir şekilde, Gönüllü öğretmenler depremzedeler için seferber oldu başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum