Güney Kore'de "Cadılar Bayramı" kutlamalarında izdiham

Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen "Cadılar Bayramı" kutlamalarında yaşanan izdiham nedeniyle çok sayıda kişinin kalp krizi geçirdiği bildirildi.

Güney Kore'de "Cadılar Bayramı" kutlamalarında izdiham
29 Ekim 2022 - 19:46
Güney Kore’de "Cadılar Bayramı" kutlamalarında izdiham, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen "Cadılar Bayramı" kutlamalarında yaşanan izdiham nedeniyle çok sayıda kişinin kalp krizi geçirdiği bildirildi.
Güney Kore’nin başkenti Seul’ün Itaewon bölgesinde düzenlenen Cadılar Bayramı kutlamaları sırasında izdiham yaşandı. Ulusal İtfaiye Teşkilatı yetkilisi Choi Cheon-sik, Itaewon bölgesinde kalabalığın Hamilton Hotel yakınlarındaki dar sokakta ilerlemesinin ardından izdiham çıktığını ve yaklaşık 100 kişinin yaralandığını söyledi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, sokakta çok sayıda insana ilk yardım ekipleri tarafından müdahale edildiği görüldü. Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol, yaralılara ilk yardım yapılması ve bölgenin güvenliği konusunda acil talimat verdi.
Yetkililer, can kaybına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Detaylı bir şekilde, Güney Kore’de "Cadılar Bayramı" kutlamalarında izdiham başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum