Gürsel Tekin eşleri, kaç kere evlendi birincil eşi kimdir? Gürsel Tekin evlilikleri haberi

Gürsel Tekin eşleri, kaç kere evlendi birincil eşi kimdir? Gürsel Tekin evlilikleri, Gündem Haberleri.

Gürsel Tekin eşleri, kaç kere evlendi birincil eşi kimdir? Gürsel Tekin evlilikleri haberi
06 Şubat 2022 - 14:41
Gürsel Tekin eşleri, kaç kere evlendi birincil eşi kimdir? Gürsel Tekin evlilikleri, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kendisinden 26 yaş ufak haber spikeri Mehtap Özkan ile sade bir merasim ile Çırağan Sarayı'nda evlendi. Bu sürpriz gelişmenin arkasından Gürsel Tekin'in eşi Ay Işığı Özkan merak konusu oldu. Daha önce Nihan Tekin ile evli olan Gürsel Tekin'in 2. eşi Mehtap Özkan 32 yaşında aslen Ankaralı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çırağan Sarayı ’nda düzenlenen bir törenle haber spikeri Ay Işığı Özkan ’la evlendi. Aile aralarında yapılan törenle dünyaevine giren çift aralarında 26 yaş fark var. Peki, Ay Işığı Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Gürsel Tekin ’in eşi Mehtap Özkan hakkında bilgiler

Mehtap Özkan kimdir: Ay Işığı Özkan 22 Aralık 1990 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunu olan Ay Işığı Özkan başlangıçta Kanal B'de stajyerlik yaparak mesleğe adım attı. Stajını tamamladıktan daha sonra 2014 yılında TV8 ’de çalışmaya başladı. Burada sunucu olarak atama yaptı ve bir dönem de radyo programında yer aldı. TV8 ’den ayrıldıktan sonradan Beyaz TV ’ye geçiş yapan Mehtap Özkan, muhabir olarak tahsis almanın yanı sıra Hava Durumu programlarının da sunumunda yer aldı.

Gürsel Tekin ilk eşi Nihan Tekin ile 2005 yılında evlendi ve 2021 yılında boşandı. Çiftin 3 tane çocuğu var. 

Bir süre Beyaz TV ’de çalıştıktan sonradan ayrılıp Ahali TV ’de çalışmaya başladı. Millet TV ’de hafta sonu Haber bültenlerinin ve gece bültenlerinin sunuculuğunu üstlendi. Takriben iki yıl boyunca Halk Müziği TV ’de çalıştıktan sonradan 2019 yılında Habertürk kanalına transfer oldu. Oyunculuk da yapan Ay Işığı Özkan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldı. Ay Işığı Özkan kendisinden 26 yaş büyük olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile 4 Şubat Cuma günü düğün masasına oturdu.

Gürsel Tekin kimdir:  17 Haziran 1964'te Ardahan Göle'de doğdu. Babasının adı Nazim, annesinin adı Heyrat'tır. İş Adamı; Kars Alparslan Lisesini bitirdi.

Serbest ticaretle uğraştı. 1989 yılında Kadıköy Belediye Meclis Üyeliğine seçildi ve 1994-1997 yılları arasında Kadıköy Belediyesi Encümen Başkanlığı görevinde bulundu.

1997 yılında ise Kadıköy Belediye Başkan Vekilliği görevini yürüttü. 1999 yılında baştan seçilerek, bu görevini 2002 yılına dek sürdürdü. 2004 yılında bir defa daha Belediye Meclis Üyeliğine seçildi ve Belediye Başkan Vekilliğinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevini üstlendi. Çeşitli gazete ve dergilerde makaleleri yayınlandı.

Orta düzeyde İngilizce bilen Tekin  3 çocuk babasıdır. 23-24-25-26.dönem İstanbul milletvekilidir.Halen görevini sürdürmektedir.

24 Haziran 2018 genel seçimlerinde CHP İstanbul 1.bölge milletvekili adayıdır.

Gürsel Tekin eşleri, kaç kere evlendi birincil eşi kimdir? Gürsel Tekin evlilikleri, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum