Hamile hemşireye tekmelerle saldıran iki kişi tutuklandı Bakan Koca'dan açıklama

Hamile hemşireye tekmelerle saldıran iki kişi tutuklandı Bakan Koca'dan açıklama, İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Büyük Kasaba Hastanesi'nde hamile hemşireye saldırgan Rıdvan K .ve Hüseyin K.

Hamile hemşireye tekmelerle saldıran iki kişi tutuklandı Bakan Koca'dan açıklama
18 Ocak 2022 - 18:51
Hamile hemşireye tekmelerle saldıran iki kişi tutuklandı Bakan Koca'dan açıklama,

İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Büyük Kasaba Hastanesi'nde hamile hemşireye saldırgan Rıdvan K .ve Hüseyin K. tutuklandı

Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi'nde pazartesi günü, hamile hemşire Gülhan D. hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Saldıranlardan Rıdvan K., koşarak hemşire Gülhan D.'nin yüzüne uçan tekme attı. Saldırganlar tekmeden sonradan yere yığılan Gülhan D.'ye saldırmaya devam ettiler.  Gülhan D., 4 kişiden şikayetçi oldu.  

Küçükçekmece Adalet Sarayı'na götürülen şüphelilerden Rıdvan K. ve Hüseyin K. tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Rıdvan K. ve Hüseyin K. tutuklandı.

Tutuklandılar
Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuksuz yargılanmak üzere hür bırakıldı. İtiraz üzerine gözaltına alınan saldırganlardan Rıdvan K .ve Hüseyin K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

Bakan Fahrettin Koca'dan açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal ağ yaptığı açıklamaada şunları söyledi: "HEMŞİREYE DARP OLAYINDA 2 GÖZALTI KARARI. Başakşehir Çam ve Sakura Büyük Kasaba Hastanesinde hamile bir hemşiremizi darbeden 4 kişiden 2 ’si Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla tekrar gözaltına gücenmiş, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiştir. 

Üzüntümüzü telafi etmese de bu gelişmeyi camiamız ve halk vicdanı adına gönül rahatlığıyla karşılıyoruz. Beklentimiz, sağlık durumu çalışanlarına yönelik tüm suçların yıldırıcı ve hukukun gücünü tamamen bildiren cezalarla cezalandırılmasıdır."

Olayı böyle anlatmışlardı

Gülhan D., saldırıdan kurtulmaya çalışırken kendisinden 4-5 metre uzaklıkta bulunan Rıdvan K.'nin koşarak kendisine uçan tekme attığını belirterek "Mesafe uzakta olduğu için şahsın dizi suratımın sol kısmına geldi. Yüzümden darbe alınca ben yere yığıldım. Yere düştükten daha sonra ben yerdeyken yukarıda ismini söylediğim tüm hasta yakınlar üzerime geldi. Ellerinde poşet, çanta ne varsa bana fırlatmaya başladı ve sürüklemeye başladılar. İçlerinden Nurcan K. karnıma tekme atmaya başladı. Odada bulunanlar 'Yapmayın bayan gebe' demelerine karşın saldırılarına devam ettiler" biçiminde beyanda bulundu.

Hamile hemşireye tekmelerle saldıran iki kişi tutuklandı Bakan Koca'dan açıklama, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum