Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın bedava tatil sevinci

Yıllık Gazetesi'nin haberine tarafından Instagram'daki 27.6 milyon takipçisiyle ünlüler arasında ilk sırada yer alan Hande Erçel'in şöhreti, bu sayede sınırları aştı. Rol aldığı dizileri de yurt haricen merakla izlenen güzel oyuncu, yalnızca Türkiye'den değil yurt dışınd.

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın bedava tatil sevinci
07 Mayıs 2022 - 19:44

Yıllık Gazetesi'nin haberine tarafından Instagram'daki 27.6 milyon takipçisiyle ünlüler arasında ilk sırada yer alan Hande Erçel'in şöhreti, bu sayede sınırları aştı.

Rol aldığı dizileri de yurt haricen merakla izlenen güzel oyuncu, yalnızca Türkiye'den değil yurt dışındaki birçok otelden de 'sponsorlu tatil' teklifleri alıyor.

Eski aşkı Kerem Bürsin'le birlikte olduğu dönemde Maldivler'deki bir otelde Instagram'da reklam yapma karşılığında ücretsiz konaklayan Hande Erçel, bu yaz ki Yunanistan tatilini de bedavaya getirecek.

MAGAZİNDEN UZAKTAN KEYİF

Konuşulanlara kadar hoş oyuncu, dünyaca meşhur yıldızların da bedava konakladığı Mikonos'taki fazla ünlü bir otelden gelen 'reklam tatili' teklifini kabul etti.

Tatile sevgilisi Kaan Yıldırım ile gitmeyi planlayan Hande Erçel, bu nedenle hem geceliği 15 bin TL olan otelde bedava keyif çatacak keza de aşkıyla da magazin basınından uzakta deniz ve güneşin keyfini sürebilecek.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum