Hatay'da enkaz altında kalan 17 büyükbaş hayvan, ekipler tarafından gömüldü

Hatay’da depremde yıkılan ahırın enkazı altında kalan ve hastalık riski oluşturan 17 büyükbaş ve küçükbaş havyan, ekipler tarafından gömüldü.

Hatay'da enkaz altında kalan 17 büyükbaş hayvan, ekipler tarafından gömüldü
18 Şubat 2023 - 16:55
Hatay’da enkaz altında kalan 17 büyükbaş hayvan, ekipler tarafından gömüldü, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Hatay’da depremde yıkılan ahırın enkazı altında kalan ve hastalık riski oluşturan 17 büyükbaş ve küçükbaş havyan, ekipler tarafından gömüldü.
Hatay’da depremin yaralarını sarmak için yürütülen çalışmaların yanında salgın hastalıkla mücadele de sürüyor. Sağlık Bakanlığı koordinesinde belediye ekipleri, çadır alanlarında, enkazlarda ve köylerde ilaçlama ve kireçleme çalışmaları sürdürüyor.
Antakya Cilvegözü yolu üzerinde bulunan Üzümdalı köyünde, yıkılan ahır enkazı altında kalan 10 büyükbaş ve 7 küçükbaş hayvan ölüsü, salgın hastalık riskini ortadan kaldırma amacıyla Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekibi tarafından enkazdan çıkartılarak açılan derin çukurlara gömüldü. Ekiplerin köylerdeki çalışmaları sürüyor.

Detaylı bir şekilde, Hatay’da enkaz altında kalan 17 büyükbaş hayvan, ekipler tarafından gömüldü başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum