Hayatını kaybeden aktör tacizle suçlanıyor haberi

Hayatını kaybeden aktör tacizle suçlanıyor, Magazin Haberleri.

Hayatını kaybeden aktör tacizle suçlanıyor haberi
17 Mart 2022 - 14:47
Hayatını kaybeden aktör tacizle suçlanıyor, Magazin Haberleri. İşte o detaylar;

Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından doğal nedenlerle hayatını kaybettiği açıklanmış William Hurt ’ün umulmadık ölümü sevenlerini üzdü. bununla beraber hakkındaki kimi suçlamalar da her tarafta gün yüzüne çıktı.

56 yaşındaki Oscar ’lı aktris Marlee Matlin, William Hurt ile olan ilişkisi boyunca istismara, cinsel saldırıya, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklamıştı. 2010 yılında çıkardığı “I ’ll Scream Later” adlı kitabında yaşadıklarını anlatan Matlin, o 19 ve Hurt, 35 yaşındayken başlayan iki takvim ilişkileri esnasında yaşadığı cinsel saldırı anını da açıkça anlatmıştı.

“TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİYDİ”

Dün akşam düzenlenen Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri ’nin töreninde görülen oyuncu Marlee Matlin ’e, Hurt ’ün ölümü hakkında ne düşündüğü soruldu. Duyma kaybı yaşayan aktris, soru karşı önce omuzlarını silkti, sonrasında da eski partneri Hurt ’ü “Ona fazla şey öğreten şahane bir oyuncu” olarak nitelendirdi. Merhum aktörün “Türünün tek örneği” olduğunu söyleyen Matlin, “Onunla çalışmak daima sevgiyle hatırlayacağım bir şey olacak,” diye ekledi.

William Hurt ise, 2013 yılında verdiği bir röportajda suçlamaları büyük oranda kabul ederek “Niçin olduğu bütün acılar için” özür dilediğini belirtmişti.

Hayatını kaybeden aktör tacizle suçlanıyor, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum