Taksim'de yılbaşı kutlamalarında taciz iddiası: 2 gözaltı

Taksim'de yılbaşı kutlamalarında taciz iddiası: 2 gözaltı, İstanbul Taksim'de yılbaşı kutlamaları için gelen 3 kadının taciz ettikleri iddiasıyla tanıdık olmayan uyruklu oldukları öğrenile 2 güvenilmez gözaltına alındı.Yeni yılı Taksim'de yerine getirmek için gelenler Ta.

Taksim'de yılbaşı kutlamalarında taciz iddiası: 2 gözaltı
01 Ocak 2022 - 09:36
Taksim'de yılbaşı kutlamalarında taciz iddiası: 2 gözaltı,

İstanbul Taksim'de yılbaşı kutlamaları için gelen 3 kadının taciz ettikleri iddiasıyla tanıdık olmayan uyruklu oldukları öğrenile 2 güvenilmez gözaltına alındı.

Yeni yılı Taksim'de yerine getirmek için gelenler Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ni doldurdu. Kutlamalar için gelen 3 kadın meydandan girdikleri İstiklal Caddesi'nde yürürken iddiaya göre tanıdık olmayan uyruklu oldukları öğrenilen 2 kişi tarafından taciz edildi.

Polis 2 şüpheliyi gözaltına aldı
Kadınların elle taciz edildiklerini seslenmeleri üzerine kutlamalar için tedbir bölge polis ekipleri, 2 kişiyi anında orada yakalayarak gözaltına aldı. 2 belirsiz ile ve şikayetçi oldukları taciz nedeniyle mağdur olarak fikrini belirtmek için 3 bayan polis merkezine götürüldü.

Şüphelilerin polisteki işlemleri sürüyor.

Taksim'de yılbaşı kutlamalarında taciz iddiası: 2 gözaltı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum