İrem Derici 2022 hedefini açıkladı: Donla sahneye çıkacağım

İrem Derici 2022 hedefini açıkladı: Donla sahneye çıkacağım, İrem Derici, 2021 ’i pencerede değerlendirdi! Paylaş Önceki gün saç stilisti ve make-up Önder Tiryaki ’nin Nişantaşı ’ndaki stüdyosuna giden şarkıcı, habercilerin kapı önünde beklediğini fark edince pencer.

İrem Derici 2022 hedefini açıkladı: Donla sahneye çıkacağım
30 Aralık 2021 - 16:08 - Güncelleme: 30 Aralık 2021 - 16:11
İrem Derici 2022 hedefini açıkladı: Donla sahneye çıkacağım,

İrem Derici, 2021 ’i pencerede değerlendirdi!

 

Önceki gün saç stilisti ve make-up Önder Tiryaki ’nin Nişantaşı ’ndaki stüdyosuna giden şarkıcı, habercilerin kapı önünde beklediğini fark edince pencereyi açtı, “Bu yılın son balkon konuşmasını yapıyorum” dedi.

 

Ardından ekledi: “Hayatımın en iyi yılıydı. Haftada en az 3-4 konser verdim. Ancak şu sıralar çok çalışmaktan kafayı yemek ve sapıtmak üzereyim. Herkes tetikte olsun.”

 

"KARIŞMAYIN KARDEŞİM"

 

Meslektaşları Gülşen ve Hande Yener gibi kendisinin de sahne kıyafetlerine laf edildiğini söyleyen İrem Derici, “Bırakın karışmayın, kim ne istiyorsa onu giysin kardeşim” dedi.

 

Sonra 2022 hedefini espri ile karışık şöyle anlattı: “Martta kısmetse 35 yaşıma gireceğim. Ocakta da deli gibi spora başlayacağım...

 

Bu yıl en büyük hırsım; kas yapmak. Alacaksın kaşarı, rendeleyeceksin karnımda. Öyle bir kas yani. Sonra da donla çıkacağım sahneye. Kim ne diyorsa desin hiç umurumda değil.”

 

Hande Yener Gülşen İrem Derici 2022 hedefini açıkladı: Donla sahneye çıkacağım, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum