İstanbul'da kız arkadaşını sokakta dövüp her zaman bıçakladı! Çığlıkları duyanlar koştu haberi

İstanbul'da kız arkadaşını sokakta dövüp her zaman bıçakladı! Çığlıkları duyanlar koştu, Gündem Haberleri.

İstanbul'da kız arkadaşını sokakta dövüp her zaman bıçakladı! Çığlıkları duyanlar koştu haberi
28 Ocak 2022 - 11:48
İstanbul'da kız arkadaşını sokakta dövüp her zaman bıçakladı! Çığlıkları duyanlar koştu, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

İSTNABUL'da güya bir birey, kız arkadaşını önce sokakta darp etti. Arkasından bindikleri takside her zaman bıçakladı. Güvenilmez durum yerinden kaçarken, yaralı bayan taksi sürücüsü tarafından hastaneye götürüldü. Bayan yapılan müdahalelere karşın yaşamını yitirirken belirsiz gözaltına alındı.

Pendik'te dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda güya şoförlük yapan Ramazan Su (40), evlenmek üzere olduğu kız arkadaşı Nermin Celep (44) ile amcasına ait evden çıktı ve taksi çağırdı. Bir vakit sonradan ikili aralarında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Su, sonra kız arkadaşını sokak ortasında darp etmeye başladı. Kadının çığlıklarını duyan mahalle sakinleri yardıma koştu.

Vatandaşların ayırdığı çift peşinde taksiye binerek, sokaktan ayrıldı. Ramazan Su ve Nermin Celep taksiyle bir zaman ilerledikten sonra her tarafta kavga etmeye başladı. Bu sırada Ramazan Su, elindeki bıçakla Nermin Celep'i taksinin içinde daima bıçakladı. Belirsiz, olarak durum yerinden kaçarken, taksi sürücüsü ağır yaralanan kadını hastaneye götürdü. 



Gözaltına alındı
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ramazan Su'yu yakalamak için egzersiz başlattı. Yakalanarak gözaltına alınan Su, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği'ne götürüldü. Kesin Olmayan Ramazan Su, alınan ifadesinin arkasından Anadolu Adliyesi'ne sevk edilecek. 

İstanbul'da kız arkadaşını sokakta dövüp her zaman bıçakladı! Çığlıkları duyanlar koştu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum