İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem! Bugünden itibaren sona erdi: Artık... haberi

İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem! Bugünden itibaren sona erdi: Artık..., Gündem Haberleri.

İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem! Bugünden itibaren sona erdi: Artık... haberi
01 Şubat 2022 - 16:35
İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem! Bugünden itibaren sona erdi: Artık..., Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Korona virüs salgını önlemleri dahilinde İstanbul Havalimanı ’na girişlerde yapılan bilet kontrolü uygulaması alınan yeni kararla bugünden itibaren sona erdi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında pandeminin başladığı 2020 ’den bu yanlamasına İstanbul Havalimanı ’nda terminale girişte uygulanan bilet kontrolünde değişikliğe gidildi. Bu kapsamda salgınla birlikte başlayan kapılardaki bilet kontrolü uygulaması bugünden itibaren sona erdi. Havalimanının keza gidiş hem de plaza katındaki kapılarda geçerli olan ve yeni dönemde kaldırılan bilet yoklama uygulamasıyla birlikte havaalanı bitmiş herkesin hizmetine gevşemiş oldu.

Havalimanında alınan üstteki düzey Covid-19 tedbirleri doğru, havalimanına gelen karşılayıcılar ve uğurlayıcılar artık 1,3,4,5,9 ve 13 numaralı kapılardan terminal binasına giriş yapabiliyor. Yolcuların uçuş öncesinde havalimanına gidiş sürelerini etkileyen uygulamanın son bulmasıyla İstanbul Havaalanı ’nda normalleşme yolunda yeni bir adımı daha hayata geçmiş oldu.

İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem! Bugünden itibaren sona erdi: Artık..., başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum