İzmir'de minibüs şoförü bıçaklanarak öldürülmüştü! Katil bakın kim çıktı haberi

İzmir'de minibüs şoförü bıçaklanarak öldürülmüştü! Katil bakın kim çıktı, Gündem Haberleri.

İzmir'de minibüs şoförü bıçaklanarak öldürülmüştü! Katil bakın kim çıktı haberi
01 Şubat 2022 - 16:34
İzmir'de minibüs şoförü bıçaklanarak öldürülmüştü! Katil bakın kim çıktı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

İZMİR'in Buca ilçesinde, minibüs şoförünü bıçaklayarak öldürdükten daha sonra kayıplara karışan ceza zanlısı, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Zanlının, minibüs şoförüyle uzakta akraba oldukları ve cinayeti de akrabalar arasında yaşanan husumetten nedeniyle işlediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay dün saat 13.30 sıralarında Adatepe Mahallesi 63 Sokakta meydana geldi. İddiaya kadar 35 ADU 523 plakalı, Buca-Kırıklar hattında yolcu taşımacılığı yapan minibüsün şoförü Mehmet Elibol (63) ile Ali Ş. (31) arasında ağız dalaşı çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üstüne Ali Ş., yanındaki bıçakla minibüs şoförü Mehmet Elibol'u yaraladı ve olay yerinden kaçtı.

Elibol kanlar içerisinde yere yığılırken, olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üstüne durum yerine gelen sağlık ekipleri kadar yapılan incelemede şanssız adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Mehmet Elibol'un cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin gerisinde İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



Cadde güvenlik çemberine alındı
Polis ekipleri göre olayın yaşandığı cadde güvenlik çemberine alınırken, Durum Yeri İnceleme ekipleri, minibüs içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, çevredeki emniyet kameraları ve adap şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda şüpheliyi yakalamak için egzersiz başlattı.

Uzaktan akrabalarmış
Durum ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri, cinayeti gerçekleştiren Ali Ş. ile Mehmet Elibol'un uzak akraba olduklarını belirledi. Ali Ş.'yi tutmak için çalışmalarını derinleştiren ekipler, zanlıyı saklandığı yerde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüphelinin, akrabalar arası anlaşmazlıktan dolayı aralarındaki husumet nedeniyle cinayeti işlediği öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir'de minibüs şoförü bıçaklanarak öldürülmüştü! Katil bakın kim çıktı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum