İzmir'deki müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası haberi

İzmir'deki müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası, Gündem Haberleri.

İzmir'deki müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası haberi
05 Şubat 2022 - 09:20
İzmir'deki müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

İZMİR'in Buca ilçesinde öldürülen müzisyen Şener Esen'in kendisi gibi müzisyen olan bir kadının sevgilisi tarafından kıskançlık yüzünden tabancayla vurulduğu iddia edildi.

İZMİR'in Buca ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde müzisyenlik yaparak geçimini karşılayan Şener Esen, kimliği belirlenemeyen birey ya da kişiler göre tabanca ile açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Yakındaki Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Şener Esen (42), burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İddiaya tarafından; Şener Esen, kendisi gibi müzisyen olan M.B. isimli kadınla buluşmak için mesaj attı. Mesajı gören M.B.'nin sevgilisi M.A., müzisyen Şener Esen'le buluştu. Kıskançlık nedeniyle aralarında meydana çıkan tartışma sonucu M.A., Esen'i tabancayla vurup olay yerinden kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne tabi Ceza Ofis Amirliği ekipleri güvenilmez M.A.'nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir'deki müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum