İzmir Konak'ta ehliyetsiz ve alkollü sürücü lüks ciple jant üstünde giderken yakalandı

İzmir Konak'ta ehliyetsiz ve alkollü sürücü lüks ciple jant üstünde giderken yakalandı, İzmir ’in Konak ilçesinde, ehliyetsiz ve alkollü şoför kullandığı lüks cipin lastiklerinden birisi olmadan jant üzerinde seyir halindeyken polis ekiplerine yakalandı.

İzmir Konak'ta ehliyetsiz ve alkollü sürücü lüks ciple jant üstünde giderken yakalandı
01 Ocak 2022 - 10:36
İzmir Konak'ta ehliyetsiz ve alkollü sürücü lüks ciple jant üstünde giderken yakalandı,

İzmir ’in Konak ilçesinde, ehliyetsiz ve alkollü şoför kullandığı lüks cipin lastiklerinden birisi olmadan jant üzerinde seyir halindeyken polis ekiplerine yakalandı. Sürücüye binlerce lira cinayet kesilirken, vasıta trafikten men edildi.

Olay, Alsancak Mahallesi Talatpaşa Bulvarı ’nda meydana geldi. İddiaya göre, yılbaşı tedbirleri dahilinde görevi başında olan polis ekipleri, M.M. (41), idaresindeki 35 AOE 694 plakalı Land Rover marka cipin lastiklerinden birisinin olmadığını ve sürücüsünün jant üzerinde seyrettiğini gördü.

Vasıta ekipler göre durdurulurken, araç sürücüsü M.M. ’nin alkollü olduğunun ayrım edilmesi üzerine adrese trafik polisleri çağırıldı. Adrese gelen ekipler kadar yapılan kontrollerde şoför M.M. ’nin ehliyetsiz ve 2.35 promil alkollü olduğu, lüks cipin ise bir başkasına ait olduğu belirlendi.

Lüks cip trafikten men edildi

Bunun üstüne ekipler kadar sürücü M.M. ’ye ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmaktan toplamda 5 bin 497 TL, araç sahibine ise 3 bin 674 TL para cezası kesildi. Şoför M.M., ifadesi içerlemek üzere karakola götürülürken, lüks cip ise trafikten men edildi.

İzmir Konak'ta ehliyetsiz ve alkollü sürücü lüks ciple jant üstünde giderken yakalandı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum