Kağıthane 'de su borusu patladı, sokak sele döndü haberi

Kağıthane ’de su borusu patladı, sokak sele döndü, Gündem Haberleri.

Kağıthane 'de su borusu patladı, sokak sele döndü haberi
31 Ocak 2022 - 20:25
Kağıthane ’de su borusu patladı, sokak sele döndü, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Kağıthane ’de bir sokakta patlayan su borusundan tepecik aşağı akan sular sebebiyle sokak yaklaşık olarak sele döndü. Yoldaki parçaları da beraberinde sürükleyen tazyikli su sokağı bir süreliğine kullanılamaz hale getirirken, İSKİ ekipleri sokağı kapatıp çalışma başlattı.

Kağıthane Merkez Mahallesi Dumlupınar Caddesi üstünde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, sokak üstünde yer altındaki bir soru borusu az önce belirlenemeyen bir nedenden patladı. Borudan fışkıran tazyikli su nedeniyle cadde az daha sele döndü. Vatandaşları o anları ise cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Olayın ardından vatandaşların ihbarı üstüne olay yerine İSKİ ekipleri sevk edildi. Ekipleri boruya gelen suyu kestikten sonra caddeyi trafiğe kapatarak alıştırma başlattı.

“Camdan bakınca aşağı içten suyun sel gibi aktığını gördüm"
Olay hakkında konuşan bir semt sakini, “Bir ses duydum acaba ocak mı yanıyor diye ocağa dürüst baktım, bir şey yoktu. Sonradan etraftan acayip bir ses duydum, suyun sesiymiş. Camdan bakınca altında içten bulanık bir suyun su baskını gibi aktığını gördüm. Baktığımda yoldaki arabaların altından su fışkırıyordu, oradaki boru patlamış. Arabaların bir iki tanesini çektiler. Sanırım aradılar ki orada yardım bekliyorlardı. Sonradan İSKİ ’den bir takım geldi lakin onlar atık su ile ilgileniyorlarmış lakin bu patlayan temiz su borusuymuş. Sonra zaten bu ekipler geldiler, çalışıyorlar. Suyu kesip müdahale ettiler. Daha önce böyle bir patlama olmadı lakin bu sokakta bu tarz şeyler oluyor, bir türlü armoni tutmuyor her gün farklı bir şeyler çıkıyor yani burada” dedi.
Olay yerinde çalışmalarını sürdüren İSKİ ekipleri suyu keserek teftiş altına almalarının arkasında patlayan borunun olduğu noktada zorunlu çalışmaları başlattı. Incelemeler esnasında sokak bir süreliğine geçişe kapatıldı.

Kağıthane ’de su borusu patladı, sokak sele döndü, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum