Kağızman'da jandarmadan PKK'ya darbe

Kars’ın Kağızman ilçesinde PKK’lı teröristlere ait mağara ve sığınaklar jandarma ekiplerince imha edilirken, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Kağızman'da jandarmadan PKK'ya darbe
28 Ekim 2022 - 16:49
Kağızman’da jandarmadan PKK’ya darbe, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kars’ın Kağızman ilçesinde PKK’lı teröristlere ait mağara ve sığınaklar jandarma ekiplerince imha edilirken, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Kağızman kırsalında İl Jandarma Komutanlığı’nca titiz planlama, takip ve çalışma sonucunda icra edilen operasyonda 2 mağara ve 21 sığınak tespit edildi.
Jandarma ekiplerince mağara ve sığınaklarda yapılan aramalarda 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 M16 piyade tüfeği, 3 roketatar, 1 keskin nişancı tüfeği, 1 makineli tüfek, 1 kilo patlayıcı (TNT), 7 el bombası, 72 tüp ile silahlara ait 558 mühimmat ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güveni sağlamak maksatlıyla, ilimiz genelinde terör ve teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir” denildi.
Kağızman’da jandarmadan PKK’ya darbe
Kağızman’da jandarmadan PKK’ya darbe
Kağızman’da jandarmadan PKK’ya darbe
Kağızman’da jandarmadan PKK’ya darbe

Detaylı bir şekilde, Kağızman’da jandarmadan PKK’ya darbe başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum