Kahramankazan "1. Grup Belediye" statüsüne yükseldi

2019 yerel seçimlerinde cumhurbaşkanlığını üstlenen Serhat Oğuz ile gerçekleştirdiği projeler ve sunduğu hizmetlerle dikkat çeken Kahramankazan belediyesi, belediyelerin nüfus ve sosyal ve sosyal özelliklerine göre hazırlanan belediye meclisinde en üst düzey olarak biliniyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ekonomik kalkınma durumu. Grup "Belediye" rütbesine yükseltildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bölgelerinin kalkınması adına önemli adımlar attıklarını belirterek, “58 bin nüfuslu Kahramankazan'da Türkiye'ye örnek teşkil eden hizmetler sunduk ve Türkiye ile rekabet eden bir belediye haline geldik. Nüfusu bir milyona yakın il ve mahalleler Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayınlanan bu grup bu durumun kanıtıdır.

Kahramankazan "1. Grup Belediye" statüsüne yükseldi
06 Ağustos 2022 - 15:45
Kahramankazan “1. Grup Belediye” statüsüne yükseldi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kahramankazan “1. Grup Belediye” statüsüne yükseldi
Kahramankazan “1. Grup Belediye” statüsüne yükseldi

Detaylı bir şekilde, Kahramankazan “1. Grup Belediye” statüsüne yükseldi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum