Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan yeni açıklamalar

Doktoru, ciğerlerinin röntgenini çektikten sonradan sol akciğerinde görülen kütle nedeniyle tomografiye girmesini istedi.Tomografi sonuçları ortaya çıkınca sol akciğerindeki kütlesinin kanser hücresi olduğu ve vücuda yayıldığını öğrendi. Billur Kalkavan, akciğer kanserine ya.

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan yeni açıklamalar
29 Mayıs 2022 - 20:58

Doktoru, ciğerlerinin röntgenini çektikten sonradan sol akciğerinde görülen kütle nedeniyle tomografiye girmesini istedi.

Tomografi sonuçları ortaya çıkınca sol akciğerindeki kütlesinin kanser hücresi olduğu ve vücuda yayıldığını öğrendi.

Billur Kalkavan, akciğer kanserine yakalandığını öğrenince başlarda gözyaşlarına boğulsa da kısa bir zaman sonra kendini toplayarak hastalığıyla savaşmaya başladı.

Billur Kalkavan, çare sürecini, hayata görüş açısını, iyileştikten sonradan neler yerine getirmek istediğini Habertürk ’deri Mehmet Çalışkan'a açıkladı.

Kalkavan olumlu açıklamalarda bulunarak "Ben mücadele ediyor, savaşıyor lafını literatürüme almıyorum. Hastalığın adını zeka anmıyorum. Ben hastalıkları giyinmeyi seven biri değilim. Üstüme bunu bir giysi olarak kabul etmiyorum. Bir müsibet bin tavsiye iyidir derler. Kendime geldim. 'Geldin, beni uyandırdın ama bundan böyle git' diyorum. Benim bünyemde dram yoktur. Dramları sevmiyorum. Bana 'Fazla üzüldüm' dediklerinde birazcık kızıyorum. Ah'lara, vah'lara hayatımda yer değil. Sıcaklara da katlanamıyorum... Çok arayanım, soranım oldu. Eşim, dostum, ahbabım çok fakat tanımadığım insanlardan bu dek ilgiyi beklemiyordum. O sevgiyi bakmak bana inanılmaz iyi geldi. Herkese müteşekkirim. Fazla mutluyum inanın..." ifadelerini kullandı.

"Daha çok ziyaret etmek istiyorum. mükemmel bir insanım. Daha da iyi biri edinmek istiyorum..." diyen Kalkavan, bu süreçte kendisine en çok sorulan sorunun sevgilisi Buğra Bahadırlı'nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı olduğunu belirterek "Benimki kaçmadı" dedi.

Billur Kalkavan, sevgilisi Buğra Bahadır ile ilgili şu cümlelerin altını çizdi: “Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı. Buğra, kaçmadı. Yanı başımda durması hastalıkla mücadelemde bana çok muavin oluyor.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum