Kayseri Süper Amatör Küme'de liderler değişmedi

Kayseri Süper Amatör Küme A ve B Grubu’nda 7. hafta geride kalırken, liderler oynadıkları karşılaşmaları kazanarak yoluna devam etti.

Kayseri Süper Amatör Küme'de liderler değişmedi
24 Ekim 2022 - 13:47
Kayseri Süper Amatör Küme’de liderler değişmedi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kayseri Süper Amatör Küme A ve B Grubu’nda 7. hafta geride kalırken, liderler oynadıkları karşılaşmaları kazanarak yoluna devam etti.
Kayseri Süper Amatör Küme A Grubu’nda 6. haftayı 15 puan ile lider olarak geride bırakan Kayserigücüspor, Başakpınar ile oynadığı karşılaşmayı 6-2 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 18 yaptı. B Grubu’nda ise elektrik kesintisinin yaşandığı karşılaşmada lider Erciyes Esen Makine, Altındağ Akkışlaspor’u 3-0 mağlup etti ve puanını 18’e yükselterek liderliğini 7. hafta sonunda da sürdürmesini bildi.
Gruplarında 1 maç eksiği olan her iki grubun lideri de oynadıkları 6 karşılaşmayı da galibiyet alarak geride bıraktı. Süper Amatör Küme’de 7. hafta sonunda şu skorlar alındı:
A Grubu
Kocasinan Yemlihaspor-Trendspor:0-2
Kayserigücü-Başakpınarspor:6-2
Yahyalıspor-Kayseri Gençlerbirliği:5-0
Kayseri Yolspor-Kayseri Atletikspor:0-1
Kocasinan Şimşekspor-Develi Emar: 3-0 (Hükmen)
B Grubu
Özvatanspor-Sungur FK:0-1
Kayseri Şekerspor-Esentepespor:6-1
Gültepespor-Kocasinan Ülküspor:0-1
Kayseri Simya Koleji-Argıncıkspor:2-0
Altındağ Akkışla-Erciyes Esen Makine:0-3
Kayseri Süper Amatör Küme’de liderler değişmedi
Kayseri Süper Amatör Küme’de liderler değişmedi

Detaylı bir şekilde, Kayseri Süper Amatör Küme’de liderler değişmedi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum