Kırıkkale'de FETÖ'nün mali yapılanmasına operasyon: 3 gözaltı

FETÖ silahlı terör örgütünün mali yapılanmasına yönelik başlatılan Gazi Turgut Aslan Operasyonu çerçevesinde, Kırıkkale’de gözaltına alınan 3 şüphelinin evinde yapılan aramada, yüklü miktarda Türk lirası, dolar ve avro ele geçirildi.

Kırıkkale'de FETÖ'nün mali yapılanmasına operasyon: 3 gözaltı
18 Ekim 2022 - 19:40
Kırıkkale’de FETÖ’nün mali yapılanmasına operasyon: 3 gözaltı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: FETÖ silahlı terör örgütünün mali yapılanmasına yönelik başlatılan Gazi Turgut Aslan Operasyonu çerçevesinde, Kırıkkale’de gözaltına alınan 3 şüphelinin evinde yapılan aramada, yüklü miktarda Türk lirası, dolar ve avro ele geçirildi.
Kırıkkale’de, FETÖ silahlı terör örgütünün güncel yapılanması, yeni eleman temini ve finans kaynaklarının deşifresine yönelik Gazi Turgut Aslan Operasyonu yapıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince, T.Ç., M.A.P. ve A.I. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, yüklü miktarda Türk lirası, dolar ve avro ele geçirildi.
Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.
Kırıkkale’de FETÖ’nün mali yapılanmasına operasyon: 3 gözaltı

Detaylı bir şekilde, Kırıkkale’de FETÖ’nün mali yapılanmasına operasyon: 3 gözaltı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum