Kocaeli'de meslek insanı cuma namazı çıkışı silahlı saldırıya uğradı haberi

Kocaeli'de meslek insanı cuma namazı çıkışı silahlı saldırıya uğradı, Gündem Haberleri.

Kocaeli'de meslek insanı cuma namazı çıkışı silahlı saldırıya uğradı haberi
05 Şubat 2022 - 05:17
Kocaeli'de meslek insanı cuma namazı çıkışı silahlı saldırıya uğradı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

KOCAELİ'nin İzmit ilçesinde geri dönüşüm fabrikasının sahibi iş insanı İzzet Tanrıkulu, cuma namazı sonrası silahlı saldırıya uğradı. Tanrıkulu'nun geçtiğimiz günlerde Çayırova ilçesindeki meslek yeri de kurşunlanmıştı.

KOCAELİ'nin İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Eyüp Sultan Camii'nde cuma namazını kılan geri değişim fabrikası sahibi iş insanı İzzet Tanrıkulu, aracına bineceği sırada kimliği tespit edilemeyen belirsiz veya şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Tanrıkulu ayağından yaralanırken şüpheli ya da şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan İzzet Tanrıkulu, durum yerindeki ilk müdahalelerinin gerisinde özel bir hastaneye götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'de meslek insanı cuma namazı çıkışı silahlı saldırıya uğradı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum