Korona olan Erdoğan'a hakarete 8 nezaret! Ömer Çelik: Bunların şifa bulması imkansızdır haberi

Korona olan Erdoğan'a hakarete 8 nezaret! Ömer Çelik: Bunların şifa bulması imkansızdır, Gündem Haberleri.

Korona olan Erdoğan'a hakarete 8 nezaret! Ömer Çelik: Bunların şifa bulması imkansızdır haberi
06 Şubat 2022 - 14:30
Korona olan Erdoğan'a hakarete 8 nezaret! Ömer Çelik: Bunların şifa bulması imkansızdır, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19'a yakalanmasıyla ilgili sosyal medyada kabahat teşkil eden paylaşımda bulunanlara yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, o paylaşımlara sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testinin fazla çıktığını" bildirmesinin arkasından, sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlarda bulunanlara lönelik soruşturma genişliyor. 

Siber Suçlarla Çaba Daire Başkanlığı ve ast il birimler sanal devriye ile sosyal medyayı incelemeye aldı. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 36 hesaptan 31'inin yöneticisi tespit edildi, 8 birey hakkında nezaret kararı verildi.

Şahıslardan 4'ünü gözaltına bölge polis, "Derya Büyükuncu" isimli hesabın sahibinin yurt dışında olduğunu, Samsun'daki hesabın sahibinin yasal olmayan yollardan yurt dışına çıktığını tespit etti. Gözaltına alınan 4 kişinin, Emniyetteki işlemlerinin arkasından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği belirtildi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Bunların şifa bulması imkansızdır”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkması sonrasında sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımları eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ’a yönelik hakaret içerikli paylaşımları lanetlediklerini vurgulayan Çelik şunları kaydetti: “Ülkemizden ve dünyanın her göre milyonlarca insan Cumhurbaşkanımızın ve Değerli Bayan ’nin sağlığı için iyilik dileklerini iletiyorlar. Buna karşın insanlıktan nasibini almamış bazı şahısların çirkin yaklaşımlarını ise lanetliyoruz. Cumhurbaşkanımızın ve Saygın Hanımefendi ’nin sağlıklarına dönük çirkin yaklaşımlarda bulunanlar insanlıktan nasibini almamıştır, bunların şifa bulması da imkansızdır. İnsanlıktan nasibini almamış bu kişilere en iyi cevabı, iyilik ve sağlık dileyen milyonlar vermektedir. İnsanlıktan nasibini almamış olanları kendi kinlerine ve çirkinliklerine mahkum ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza ve Kıymetli Hanımefendi ’ye acele şifalar diliyoruz.” 

Korona olan Erdoğan'a hakarete 8 nezaret! Ömer Çelik: Bunların şifa bulması imkansızdır, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum