Kubilay Aka - Beyza Güneş davasında karar

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine tarafından Aka da Güneş'e, ''Yapacağın en büyük kötülüğü yaptın, ben bundan böyle yaşamıyorum ama sen de yaşamayacaksın.

Kubilay Aka - Beyza Güneş davasında karar
27 Mayıs 2022 - 20:22

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine tarafından Aka da Güneş'e, ''Yapacağın en büyük kötülüğü yaptın, ben bundan böyle yaşamıyorum ama sen de yaşamayacaksın. Sen bir k.....sın'' mesajı atıp korkutma etti.

DAVA AÇILDI

Taraflar birbirinden şikayetçi oldu ve ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın uyurken çekilmiş fotoğraflarını ifşa eden eski sevgilisi Beyza Güneş hakkında 8 yıla dek hapis cezası istendi.

Güneş'i tehdit edip hakaret mesajı atan oyuncu Aka'nın da 4 yıla kadar hapsi isteniyor.

KUBİLAY AKA VE ESKİ SEVGİLİSİ UZLAŞTI

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan duruşmaya oyuncu Kubilay Aka avukatıyla bilirlikte katılırken eski sevgili Beyza Güneş ise duruşmaya katılmadı.

Kubilay Aka başat karşı verdiği savunmasında, "Bu durum ardından Beyza ile aramızda anlaştık ve uzlaştık. Şikayetçi değilim" dedi.

Aka'nın şikayetinden vazgeçmesi üstüne mahkeme savcısı hakkındaki mütalaasını açıkladı.

Mütalaada, Davacı sanıkların birbirlerinden şikayetçi olmaları sebebiyle dava açıldığını ve isnat edilen suçların anlaşma zarfında kaldığını belirtti.

Mütalaada, Yargılama sürecinde tarafların uzlaştıkları belirtilerek davanın düşmesine karar verilmesi talep edildi.

İFŞA DAVASI DÜŞTÜ

Müşteki sanık Kubilay Aka, mütalaaya katıldığını belirtti.

Mahkeme, suçların tamamının uzlaşma yönünde olduğunu ve taraflar arasında anlaşma sağlanması nedeniyle davanın düşmesine karar verdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum