Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı'na silahlı saldırıda flaş gelişme haberi

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı'na silahlı saldırıda flaş gelişme, Gündem Haberleri.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı'na silahlı saldırıda flaş gelişme haberi
01 Şubat 2022 - 20:37
Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı'na silahlı saldırıda flaş gelişme, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

 AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'a (49) otoparkta ateş edip, kaçtıktan sonra polise teslim olan Harun Özekin (46), 'silahlı tehdit' ve 'silahla yaralamaya teşebbüs' suçlarından tutuklandı.

Olay, dün sabahleyin saatlerinde Kuşadası Belediyesi hizmet binasının altındaki otoparkta meydana geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, aracını park ettikten daha sonra Harun Özekin'in silahlı saldırısına uğradı. Turan, saldırıdan bere almadan kurtulurken, Özekin de olay yerinden kaçtı.

İhbarla bölgeye gelen polis ekipleri, Turan'a 4 el ateş edildiğini, 1'inin araca, 3'ünün ise duvara ve yere isabet ettiğini belirledi. Kaçan Özekin de dün akşam saatlerinde polise gidip, teslim oldu.

Gayrimenkul işi yaptığı açıklanmış Özekin, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Harun Özekin, çıkarıldığı mahkemece 'silahlı tehdit' ve 'silahla yaralamaya teşebbüs' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı'na silahlı saldırıda flaş gelişme, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum