Kuşadası'nda Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'a silahlı hamle haberi

Kuşadası'nda Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'a silahlı hamle, Gündem Haberleri.

Kuşadası'nda Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'a silahlı hamle haberi
31 Ocak 2022 - 16:24
Kuşadası'nda Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'a silahlı hamle, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

AYDIN'ın Kuşadası ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan (49), sabahleyin saatlerinde belediye otopark girişinde silahlı saldırıya uğradı. Harun Ö. (46), göre gerçekleştirilen saldırıdan Turan bere almadan kurtuldu. Turan'a 4 el ateş ettiği belirlenen Harun Ö., olaydan sonra polise teslim oldu.

Olay, sabahtan saatlerinde Kuşadası Belediyesi hizmet binasının aşağıda bulunan otoparkta meydana geldi. İddiaya kadar, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, aracını park ettikten sonra Harun Ö.'nün silahlı saldırısına uğradı. Turan, olaydan yara almadan kurtulurken, Harun Ö. ise kaçtı. İhbar üzerine durum yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede Belediye Başkan Yardımcısı Oguzhan Turan'a 4 el ateş edildiğini, birinin araca, 3'ünün ise duvara ve yere isabet ettiğini belirledi.

Ekipler göre bitmiş aranan Harun Ö., daha sonra polise gidip teslim oldu. Gayrimenkul işi yaptığı öğrenilen Harun Ö.'nün sorgusunun devam ettiği bildirildi.

'Tehdit ve şantaja boyun eğmeyeceğiz'
Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, aracından indiği sırada uğradığı silahlı atak ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve CHP Kuşadası ilçe yönetiminin katıldığı basın açıklamasında konuşan Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, şunları söyledi:

"Sağlığım, sıhhatim yerinde. Daha önce de değişik tehditler aldığımı basın aracılığıyla sizlerle paylaşmıştım. Bugün ise fiili olarak bir saldırıya maruz kaldım. Kuşadası Belediyesi yönetimi olarak şantaja, tehdide, rant ve çıkar sağlamaya çalışan çevrelere aleyhinde gelmeyi sürdüreceğiz ve bu alıcı organize kötülüklere geçit vermeyeceğiz. Olayla ilgili adli soruşturma devam etmektedir."

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ise Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ’a yapılan saldırıyı kınadıklarını ve hiçbir süre ranta müsade vermediklerini söyledi.

Kuşadası'nda Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'a silahlı hamle, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum