Malatya'da her şey aniden oldu! Otobüste oturduğu yerden kalkamadı haberi

Malatya'da her şey aniden oldu! Otobüste oturduğu yerden kalkamadı, Gündem Haberleri.

Malatya'da her şey aniden oldu! Otobüste oturduğu yerden kalkamadı haberi
30 Ocak 2022 - 20:15
Malatya'da her şey aniden oldu! Otobüste oturduğu yerden kalkamadı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

MALATYA ’da araba ile çarpışan özel ırk otobüsünde gezgin olarak yer alan gencin beli tutuldu. Araçta oturarak destek bekleyen genç sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, 13.00 sularında İnönü Caddesi üzeri eski SGK hizmet binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı yöne ilerleyen S.Y. idaresindeki 44 DB 292 plaka Tezeller marka özel ahali otobüsü ile M.O. yönetimindeki 44 KK 809 plakalı Skoda marka araba çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otobüste yolcu olarak yer alan bir genç bulunduğu yerden savrulurken, tutulan beli sebebiyle oturduğu koltuktan ayağa kalkamadı.

İhbar üstüne olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği kazada yaralı var yolcu sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardındaki bulunduğu yerden alınarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’ne kaldırılırken, kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Malatya'da her şey aniden oldu! Otobüste oturduğu yerden kalkamadı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum