Masaj salonlarına fuhuş baskını

Adana polisi son 3 ayda fuhuş yapıldığı tespit edilen 30 masaj ve spa salonuna baskın düzenledi. ’Fuhşa yer ve imkan sağlamak’ suçundan adliyeye sevk edilen 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Masaj salonlarına fuhuş baskını
26 Kasım 2022 - 09:54
Masaj salonlarına fuhuş baskını, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Adana polisi son 3 ayda fuhuş yapıldığı tespit edilen 30 masaj ve spa salonuna baskın düzenledi. ’Fuhşa yer ve imkan sağlamak’ suçundan adliyeye sevk edilen 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, son 3 ayda teknik ve fiziki takip sonucu fuhuş yapıldığı tespit edilen 30 masaj ve spa salonuna baskın düzenledi. Baskınlarda masaj ve spa salonlarıyla fuhşa yer ve imkan sağladığı öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı. 30 salon, fuhuş suçu işlendiği gerekçesiyle ruhsatları iptal edilerek kapatıldı. Farklı tarihlerde adliyeye sevk edilip, hakim karşısına çıkan 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, son 3 ayda kentte fuhuş yaptığı saptanan 33 kadına ise 101 bin 150 lira idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Detaylı bir şekilde, Masaj salonlarına fuhuş baskını başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum