Maske Kimsin Sen Ayna kim maskenin altındaki Biran Damla Yılmaz mı? haberi

Maske Kimsin Sen Ayna kim maskenin altındaki Biran Damla Yılmaz mı?, Gündem Haberleri.

Maske Kimsin Sen Ayna kim maskenin altındaki Biran Damla Yılmaz mı? haberi
22 Ocak 2022 - 19:22
Maske Kimsin Sen Ayna kim maskenin altındaki Biran Damla Yılmaz mı?, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

FOX ekranlarının daha birincil bölümden büyük ses getiren müsabaka ve komedi programı Maske Kim Sen'in ünlü yarışmacıları merak konusu oldu. Her hafta performansı ile jüriden ve seyirciden bütün not alan maskelerden biri de Ayna oldu. Peki Maske Kimsin Sen Ayna kim Biran Damla Yılmaz mı? Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında, başarıları...

FOX TV'de 1 Ocak'ta başlayan ve formatı ile daha ilk bölümden ses getiren Maske Kimsin Sen tüm heyecanı ile devam ediyor. Birbirinden meşhur isimlerin maske giyerek şarkı söylediği ve ipuçları ile kendini tanıttığı Maske Kimsin Sen juri koltuğuna Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol oturuyor. Peki Tansel Öngel'in sunumu üstlendiği Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz mı? 

Ayna maskesinin aşağı hangi meşhur var hemen şimdi belirlenmiş olmadı ama sosyal medya kullanıcıları ayna maskesinin aşağıda Biran Damla Yılmaz olduğunu ifşa etti bile.

Biran Damla Yılmaz kimdir:  Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul ’da dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimi bölge Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına başlangıçta 2014 yılında yayınlanan Yasaklanmış dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır. Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, Küs Çiçekler, Mucize 2 Aşk gibi yapımlarda rol bölge Biran Damla Yılmaz, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ceylan karakterine hayat vermektedir. Biran Damla Yılmaz, 1,61 metre boyunda, 54 kilo ve Yengeç burcudur.

Biran Damla Yılmaz ’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Canevim (Ceylan Haksever) (TV Dizisi)
2019 – Mucize 2 Aşk (Mizgin) (Sinema Filmi)
2015 – 2017 – Kırgın Çiçekler (Eylül) (TV Dizisi)
2015 – Beyaz Yalan (Nesrin) (TV Dizisi)
2015 – Müthiş Asır (Cariye) (TV Dizisi)
2014 – Çılgın Dersane: Ada (Deniz) (Sinema Filmi)
2014 – Yasaklanmış (Esma) (TV Dizisi)

Maske Kimsin Sen Ayna kim maskenin altındaki Biran Damla Yılmaz mı?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum