Masterchef Tahsin evli mi Tahsin Küçük burger dükkanı nerede?

Masterchef Tahsin evli mi Tahsin Küçük burger dükkanı nerede?, Masterchef Türkiye'de artık final heyecanı başladı.

Masterchef Tahsin evli mi Tahsin Küçük burger dükkanı nerede?
10 Ocak 2022 - 02:41
Masterchef Tahsin evli mi Tahsin Küçük burger dükkanı nerede?,

Masterchef Türkiye'de artık final heyecanı başladı. Bu akşam Masterchef'te son 3'e kim kalacak belli olacak. Yarışmanın birincil bölümlerinden beri favori gösterilen Tahsin Minik, sosyal medyanın kazananı bildiri edildi bile. Daha önce Ver Fırına ve Yemekteyiz'e de katılan Tahsin Minik Mehmet Şef'e 4 yıl aradan sonradan kaşık attıran tek yarışan. Peki kimdir Tahsin Küçük, aslen nereli, sevgilisi var mı?

Masterchef 2021 için coşku batmış geri sayım başladı, şampiyon kim olacak sorusu günler sonra cevap bulacak. Bu akşam Masterchef'te tekrar coşku doruklarda yaşanacak çünkü elli olacak. Tahsin Minik sosyal medyanın kazananı, şimdiden TT oldu bile. Peki Tahsin Ufak kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve sevgilisi var mı?

Tam bir yemek aşığı olan Tahsin Küçük henüz 5 yaşlarındayken mutfağa girmeye başlamış, kendi deyimi ile elinin lezzetini de annesi Necla Ufak'ten almış. İmam Konuşmacı Lisesi mezunu olan 27 yaşındaki Tahsin Ufak hayallerinin peşinden gitmiş ve Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuş.

Daha önce Ver Fırına ve Yemekteyiz gibi kendi hünerlerini sergileyeceği programlara katılan Tahsin Ufak'ün yıldızı belli başlı Masterchef 2021 ile parladı ve kısa sürede binlerce birey göre sevildi ve ilk bölümden bu yandan gözde duyuru edildi. 

Kendine has tarzı ile yemeklerini yapan ve yorumları ile de jüriden takdir toplayan Tahsin Küçük mutfakta olduğu değin dans pistinde de oldukça başarılı. Çoğu dans dalıyla ilgilenen Tahsin Ufak sesiyle geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye sahnesinde kendisini kanıtladı. 

Peki Kurtköy'de burger dükkanı bulunan ve müşterilerine farklı tatlar da sunan Tahsin Ufak kimdir, nereli, ailesi kimdir? Tahsin Küçük'ün sevgilisi var mı birlikte daha yakından tanıyalım...

Tahsin Küçük 15 Haziran 1997 Kocaeli doğumludur. 23 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. 7 yıldır İstanbul'da hayatını sürdüren MasterChef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük takviye olduğunu sıkça açıklama eder. 

Eğitim hayatı: Kocaeli'de doğan Tahsin Ufak, Ulu Gazi İlköğretim okulunu bitirdikten daha sonra liseyi de Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Peşinde İstanbul'a gelen Tahsin Minik burada Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun oldu.

Kariyeri: Tahsin Küçük, istediği mesleklerin hiçbirine babasının sıcak bakmadığını ve bir gün babasına yemek yemek yaptığını, babasının bu yemeği yedikten daha sonra 'Ellerine sıhhat oğlum, sen bunu iş olarak yapmalısın' sözler üzerine harekete geçti.

13 yaşında mutfağa bulaşıkçı olarak girdiğini söyleyen Tahsin, 10 yıldır bu sektörde yer alıyor. 2015 yılında Ver Fırına isimli müsabaka programına 17 yaşındayken katılan ve internetten öğrendiği tarifler ile bu yarışmada iyi bir derece yakaladığını aktaran MasterChef Tahsin, burada yakaladığı başarının gücüyle üniversite yıllarında da o kadar fazla yarışmaya katılarak derece elde ettiği de biliniyor.

Eğitim hayatı baştan başa Türkiye'nin önde gelen şefleriyle birlikte çalıştığını söyleyen Ufak,  türk televizyonlarında bulunan gündüz kuşağı yemek programlarında da yemek yemek editörü olarak atama yaptığını da biliniyor.

Tahsin'in ilk yarışma programı Ver Fırına'dan bir kare. Tahsin Küçük burada henüz 17 yaşında.

İnstagram hesabı: MasterChef 2021'in gösterişli yarışmacısı Tahsin Minik, sivri diliyle de dikkatleri üstüne toplamayı kısa sürede başardı. El lezzetine başından bu yandan inandığını aktaran Tahsin'in instagram hesabı da merak edildi. Gastronom olduğunu belirten Tahsin Minik tahsinkucukofficial kullanıcı adıyla Instagram'da yer almaktadır ve şu an itibariyle 131 bin takipçisi bulunmaktadır. 

Sevgilisi var mı: sosyal ağ kullanıcılarının en çok merak ettiği konulardan biri de Tahsin'in özel hayatı oldu. Sevgilisi var mı sorusunun net cevabı yok. Mutfak aşığı olan Tahsin'in yarışmaya çağrıldığı süre aklının kalmaması için ilişkisini bitirdiği de iddia edilenler aralarında. 

Masterchef Tahsin evli mi Tahsin Küçük burger dükkanı nerede?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum