Meksika'da silahlı çete güvenlik güçlerine saldırdı: 13 ölü

Meksika'nın San Luis Potosi eyaletinde dün gece silahlı bir grubun güvenlik güçlerine ateş açmasıyla çıkan çatışmada 13 çete etkisiz hale getirildi, 4 kişi tutuklandı.

Meksika'da silahlı çete güvenlik güçlerine saldırdı: 13 ölü
05 Ağustos 2022 - 20:23
Meksika’da silahlı çete güvenlik güçlerine saldırdı: 13 ölü, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Meksika'nın San Luis Potosi eyaletinde dün gece silahlı bir grubun güvenlik güçlerine ateş açmasıyla çıkan çatışmada 13 çete etkisiz hale getirildi, 4 kişi tutuklandı.
Meksika'nın San Luis Potosi eyaletine bağlı Rayon'da dün yerel saatle 17.00 sıralarında başlayan silahlı çatışmanın ardından çete üyeleri kaçarak bir eve sığındı. Devletin sivil korucuları tarafından gerçekleştirilen operasyonda 13 suçlu etkisiz hale getirilirken 2'si tutuklandı. 27 adet uzun namlulu tüfek, çok sayıda mühimmat ve 3 araca el konuldu ve çete hücresi olarak kullanıldığı tespit edildi. üyeler.
Eyalet Sivil Muhafızları tarafından yürütülen operasyonda, aynı suç örgütüne mensup olduğu düşünülen iki kadın, San Siro de Acosta kentinde bazı cesetleri bir tarlaya gömmeye çalışırken yakalandı.
San Luis Potosi eyalet yetkilileri, suç örgütüne yönelik operasyonun sürdüğünü ve vatandaşların güvenliği için organize suçla mücadelenin gecikmeden devam edeceğini söyledi.

Detaylı bir şekilde, Meksika’da silahlı çete güvenlik güçlerine saldırdı: 13 ölü başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum