Meksika'da süpermarkette silahlı soygun

Meksika’da süpermarkete giren silahlı kişiler alışveriş yapan müşterileri soydu. Olayın görüntüleri süpermarketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Meksika'da süpermarkette silahlı soygun
23 Aralık 2022 - 22:31
Meksika’da süpermarkette silahlı soygun, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Meksika’da süpermarkete giren silahlı kişiler alışveriş yapan müşterileri soydu. Olayın görüntüleri süpermarketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Meksika’nın Jalisco eyaletinin Guadalajara şehrindeki büyük bir süpermarkette meydana gelen olayda, silahlı 2 kişi süpermarketin koridorlarında alışveriş yapan müşterilere soygun düzenledi. Olayın görüntüleri güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kayıtlarda silahlı soyguncuların müşterilere ait cüzdan gibi değerli eşyaların yanı sıra üzerlerindeki takıları da çaldıkları görüldü. Görgü tanıkları süpermarkette bulunan güvenlik görevlilerinin olaya müdahale etmediklerini ifade ederken, soyguncuların daha sonra olay yerinden kaçtıkları bildirildi.
Yaşanan olayla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama yapılmazken, soygun sırasında yaralanan olmadığı öğrenildi.

Detaylı bir şekilde, Meksika’da süpermarkette silahlı soygun başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum