Melike Öcalan: "Mehmet Ali Erbil 'in sözleri komik değil"

“İSTEMEDİĞİM BİR DURUMUN İÇİNDE KALDIM” Bugün TV8'de ekrana gelen ‘Müge ve Gülşen'le 2.

Melike Öcalan: "Mehmet Ali Erbil 'in sözleri komik değil"
12 Mayıs 2022 - 18:29

“İSTEMEDİĞİM BİR DURUMUN İÇİNDE KALDIM”

Bugün TV8'de ekrana gelen ‘Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa ’ programına telefonla bağlanan Melike Öcalan, Mehmet Ali Erbil ’in sözleri için şunları söyledi:

“Fazla sevdiğimiz, kıymetli bir abimizin ödül gecesinde böyle bir şeyin konuşuluyor olması bıktırıcı. Minik yaşlardan beri sektördeyim ve içinde yer olmak istemediğim bir durumun içinde kaldım. Üzücü bir şey. Konu ayrı yerlere gidecek diye sakin kalmaya çalıştım.

 

“TERAZİNİN KANTARI BAYAĞI BİR KAÇMIŞ”

Burada sıkıcı olan koşul şu; ben onu meslek büyüğü olarak sahneye davet ettiğim bir kadının yalnızca başarısıyla, donanımıyla bir yerlere gelmiş olmasına şaşırması. Açık Fikirli diyebileceğimiz, tiyatro eğitimi almış birinin bu duruma şaşırıyor olması geldiğimiz noktada fazla üzücü. Bizlere örnek olması gerekiyor.

Bir kadının erkeğin eli değmeden bir yerlere gelebilmesine şaşırılması sahiden fazla üzücü. Mehmet Ali Erbil geceden sonra beni aramadı. Türk kadını bu psikolojik şiddeti fazla uzun senelerdir yaşıyor. Şaka denilen şey gülünç olur fakat Mehmet Ali Erbil ’in sözleri komik yok. Burada terazinin kantarı bayağı bir kaçmış.

20 yıldır böyle bir şeyle karşısında karşıya kalmamıştım. Hayatım baştan başa profesyonel olmaya çalıştım lakin Mehmet Ali Erbil ile muhtemel olduğu dek bağlı yandan gelmek istemem. Zaten sözlerinin devamında kendisi de doğru olmadığını söyledi. Hiçbir kadın meslektaşımın böyle bir yaşamasını istemem. Tanımadığım takipçilerimin beni desteklemesi çok duygulandırdı.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum