Mersin'de genç kadın kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü! Cinsel saldırıyla ilgili bakın ne dedi haberi

Mersin'de genç kadın kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü! Cinsel saldırıyla ilgili bakın ne dedi, Gündem Haberleri.

Mersin'de genç kadın kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü! Cinsel saldırıyla ilgili bakın ne dedi haberi
19 Ocak 2022 - 12:02
Mersin'de genç kadın kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü! Cinsel saldırıyla ilgili bakın ne dedi, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

MERSİN'de geçtiğimiz sene Ekim ayında evinde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Seher Aslan Özkurt'un (34) katil zanlısı olduğu bahis edilen 2 birey, bir kere daha etken karşısına çıktı. Sanıkları ve tanıkları dinleyen duruşma heyeti, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Mersin 3. Ağır Canice Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Seher Özkurt'un ailesi, tanıklar ve taraf avukatları katıldı. Tutsak sanıklar Barıştırma Ş. ile Cevdet D. ise Ses ve Gösterme Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden savunmalarını yaptı. Duruşmada sanıkların kaliteli cinsel hamle suçundan da cezalandırılması istendi. Bunun üstüne savunma yapan davalı Barış Ş., böyle bir olaya tanıklık etmediğini belirterek, "Ben cinsel hücum olayına yardım etmedim. Böyle bir şeyi acilen öğreniyorum" dedi.

Cevdet D. ise kendisinin hiç yukarı çıkmadığını kaydederek, "Ben arabada oturuyordum ve hiç eve yani yukarı çıkmadım. O yüzden böyle bir olaydan ne haberim var nede bilgim var. Zaten durum günü Mersin'e geldiğim için pişmanım. Artık tahliyemi istek ediyorum" diye konuştu.

Duruşma ertelendi
Taraf avukatları da savunma yaparken, iddia makamı da sanıkların tutukluluk halinin devam etmesini istedi. Mahkeme heyeti Seyfetullah S.'nin yakalama emrinin devam etmesine, şahısların tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Olayın geçmişi
2 Ekim 2020 tarihinde sabahleyin saatlerinde merkez Yenişehir ilçesi Batıkent Mahallesi Soydaş Sitesi'ne bir araçla gelen 3 kişiden silahlı olan bir birey, Seher Aslan Özkurt'un oturduğu sitenin 10. katına çıktı. Silahlı şahsı karşısında gören Özkurt, firar etmek için apartmanın yangın merdivenine yöneldi. Kaçan kadının peşinden dışarı giden agresif, silahını seri 5 el ateşleyerek Seher Aslan Özkurt'u öldürdü. Belirsiz, sonra sitenin önünde bekleyen otomobile binerek kaçtı.

Aranmasına devam ediliyor
Görgü tanıklarının verdiği bilgiler ve çevredeki emniyet kamerası görüntülerinden aracın plakasını belirleyen polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olaya karıştığı belirlenen araba bir vakit daha sonra Adana'da durdurularak, içindeki Barış Ş. ve Cevdet D. gözaltına alındı. Olayla ilgili kaçak olan Seyfetullah S.'nin ise aranmasına devam ediliyor.

Mersin'de genç kadın kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü! Cinsel saldırıyla ilgili bakın ne dedi, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum