MSB: "Bayraktar ve Sancaktar gemilerinde depremzedelerin tedavileri sürüyor"

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), TCG Bayraktar gibi hastaneye dönüştürülen TCG Sancaktar gemisinde de depremden etkilenen vatandaşlarımızın tedavisinin aralıksız sürdüğünü duyurdu.

MSB: "Bayraktar ve Sancaktar gemilerinde depremzedelerin tedavileri sürüyor"
23 Şubat 2023 - 18:28
MSB: “Bayraktar ve Sancaktar gemilerinde depremzedelerin tedavileri sürüyor”, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), TCG Bayraktar gibi hastaneye dönüştürülen TCG Sancaktar gemisinde de depremden etkilenen vatandaşlarımızın tedavisinin aralıksız sürdüğünü duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “TCG Bayraktar gibi hastaneye dönüştürülen TCG Sancaktar gemimizde de depremden etkilenen vatandaşlarımızın tedavisi aralıksız sürüyor. Her iki gemimizde bugüne kadar 32 ameliyat gerçekleştirilirken, toplamda 6 bin 779 vatandaşımız tedavi edildi. Birliktelik Destanı” ifadelerini kullandı.
MSB: “Bayraktar ve Sancaktar gemilerinde depremzedelerin tedavileri sürüyor”

Detaylı bir şekilde, MSB: “Bayraktar ve Sancaktar gemilerinde depremzedelerin tedavileri sürüyor” başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum