MSB'den Yunanistan'a uyarı: Bu muameleye son ver haberi

MSB'den Yunanistan'a uyarı: Bu muameleye son ver, Gündem Haberleri.

MSB'den Yunanistan'a uyarı: Bu muameleye son ver haberi
04 Şubat 2022 - 21:15
MSB'den Yunanistan'a uyarı: Bu muameleye son ver, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan kadar geri itilen ve donarak ölen göçmenlere ilişkin, Yunan sınır birliklerinin ayrıca kara hudutlarında ayrıca de denizlerde insanlık dışı muameleye hemen son vermeleri çağrısında bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, hayata tutunmak için çıktıkları yolculukta Yunan sınır görevlileri kadar elbiseleri, ayakkabıları, her şeyleri alınan ve bu insanlık dışı muamele neticesinde soğuk havada donarak hayatlarını kaybeden göçmenlerin görüntülerinin 7'den 70'e herkesi içten üzdüğü açıklama edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yunanistan hem kara hududunda ayrıca de denizlerde insanlık dışı muameleye derhal son vermelidir. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni ciddiye bile almayan Yunanistan, göçmenlerin hayatını tehlikeye atarak dünya milletlerinin yüreğini sızlatmaktan vazgeçmelidir. İnanıyoruz ama Yunan halkı da bu görüntüleri utançla, yüreği sızlayarak izlemiş ve göçmenlere yapılan muameleyi nefretle karşılamıştır. Bu eylemler artık AB'nin de dikkatini çekmelidir."

MSB'den Yunanistan'a uyarı: Bu muameleye son ver, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum