Nail Keçili'nin Mustafa Sandal isyanı sosyal medyada yankılandı

Nail Keçili, bir dönem reklam dünyasının efsane ismiydi... Aradan yıllar geçti, ressam ad Marmaris'e yerleşti. Geçtiğimiz gün de Mustafa Sandal, sosyetik aşkı Melis Sütşurup'la Marmaris'in en lüks otellerinden birinde üç gün, üç gece süren ihtişamlı bir düğün yaptı. .

Nail Keçili'nin Mustafa Sandal isyanı sosyal medyada yankılandı
14 Haziran 2022 - 14:37

Nail Keçili, bir dönem reklam dünyasının efsane ismiydi... Aradan yıllar geçti, ressam ad Marmaris'e yerleşti.

Geçtiğimiz gün de Mustafa Sandal, sosyetik aşkı Melis Sütşurup'la Marmaris'in en lüks otellerinden birinde üç gün, üç gece süren ihtişamlı bir düğün yaptı.

Takvim'de yer alan habere kadar dostları Nail Keçili'yi arayıp "Mustafa Filika, seni düğününe çağırdı mı? Nikah nasıldı?" diye sordu.

Ancak Nail Keçili'nin bir dönem arasından su sızmayan Mustafa Filika'ın evlendiğinden deha haberi yoktu.

Çünkü ne Filika, ne de yakınları Nail Keçili'yi aramayı düşünce bile etmemişti...

Bu vefasızlık aleyhinde kırılan Nail Keçili, dün sosyal medyasından yazdığı şu cümlelerle de Mustafa Sandal'a sitem edip eski dostunu vefasızlıkla suçladı:

"Hiç kimse bana düğünle ilgili bir şey söylemedi fakat ben böylece eşeğim oysa; bana söyleseydi 'Gel düğününü müze evimin bahçesinde yap' derdim. Sonradan aklıma geldi... Mustafa ben meslek dünyasında, siyasette, medya dünyasında dinç olduğum vakit evimden, teknemden çıkmazdı. Uçağım, teknem, arabalarım varken Mustafa Bey, teknemde klip çekti. Ricayla bana kaptanlık rolü verdi. Adıma 'Nail Baba' isimli şarkı yaptı. Teknemle gezdi, davetler verdi. Fakat... "

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum